Megrendelés és fizetés

A pénzügyi tudás a világ egyik legértékesebb tudása. Ezt a tudást szerezheti most meg gyermeked Az első millió társasjáték EXKLUZÍV csomaggal, mindössze egy pár magán nyelvóra áráért.

FONTOS! Ha Te nem adod meg neki ezt a tudást, akkor SENKI nem fogja!

Tudjuk, hogy ez nem könnyű, ezért fejlesztettük ki és hoztuk létre ezt a csomagot, amelyhez nem kell semmilyen pénzügy előképzettség. Minden gyermek és szülő tud vele játszani, mert olyan szájbarágósan van leírva minden. Ráadásul három 15 perces oktatóvideó is tartozik hozzá!

Az első millió társasjáték EXKLUZÍV csomag a gyerekek pénzügyi neveléséhez egy komplett minden korosztályt felölelő tudásanyag.

Töltsd ki az űrlapot most, és szerezd meg 50%-os kedvezménnyel Az első millió gyerekpénzügyi EXKLUZÍV csomagot, amíg a készlet tart...!  Siess! Ne maradj le a legkedvezőbb csomagról!

A CSOMAG TARTALMA

Az első millió társasjáték most limitált ideig 3 nagyon értékes EXKLUZÍV AJÁNDÉKKAL, kiegészítőkkel és 50%-os kedvezménnyel kapható! Amíg a készlet tart.

Az első millió társasjáték - a TUDÁS
45 perc (3*15 perc) oktatóvideó  - a játékszabály EGYSZERŰEN
Piaci Helyzetjelentés füzet offline&online
Ez a társasjáték lelke, a kockázatkezelés alapjaival 12+ éveseknek és 84 mondattal, amely útmutató az okos pénzügyi döntésekhez.
EXKLUZÍV AJÁNDÉK #1: Életkezdési TERV tanulmány (értéke: 15 000 Ft), amely minta terv alapján gyermeked meg tudja tervezni jövőjét.
EXKLUZÍV AJÁNDÉK #2: Életkezdési Terv KALKULÁTOR (értéke: 5000 Ft)
Speciális, külön erre a célra kifejlesztett kalkulátor, amellyel gyermeked ki tudja számolni pontosan mennyi kezdőtőke és havi megtakarítás szükséges a céljai eléréséhez.
EXKLUZÍV AJÁNDÉK #3: KEZDŐTŐKE
Igen, valódi pénz, ami motiváló és kedvet csinál gyermekednek a pénzügyi alapisemretek elsajátításához.

100% PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett a társasjátékkal, a rendelésedet követő 60 napon belül visszaigényelheted a pénzedet.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Hívj minket a +36 (1) 414-3065 telefonszámon vagy írj az info@maganpenzugyiakademia.hu email címre!

Töltsd ki az űrlapot! 

FONTOS: Külföldi kiszállítás esetén kattints ide!

Ha UTÁNVÉTTEL szeretnél rendelni, kérlek hívd a +36 (1) 414-3065 telefonszámot!

MEGRENDELŐ ADATAI

SZÁMLÁZÁSI CÍM

KUPONKÓD

FIZETÉSI ADATOK

Először Fizess Magadnak könyv

A bestseller Először Fizess Magadnak 200 oldalas könyv egyszerű nyelvezettel írja le a befektetés első 7 lépését, azt, hogy "Hogyan kezdd el?" Ezt a 7 lépést bárki meg tudja csinálni. Te is. Ezáltal lesz pénzed, ami kamatozik és ami neked dolgozik.

RENDELÉS ÖSSZESÍTÉS

A szállítási címedet fizetés után fogod tudni megadni.

Biztonságos 256-bit SSL titkosítás

mastercard
stripe

Mit mondtak mások az Először Fizess Magadnak könyvről?

"Van egy körmösöm, aki jár hozzám. Miközben csinálja a körmömet, beszélgetünk a pénzről és a befektetésekről.  Ez év januárban elhatározta, hogy, magát fizette ki először. Ezért az, amit én fizetek neki, azt befekteti. Ha egy műkörmös képes rá, akkor Te is meg tudod csinálni.

Bárki meg tudja csinálni. Ehhez szeretnék segítséget nyújtani. Ezért gyűjtöttem össze 7 alapelvet, ami segíteni fog neked ebben. Az elsőt már tudod, hiszen ez a könyv címe is: Először Fizess Magadnak. Erről szól tehát ez a könyv, ami számodra is sorsfordító lehet!"

ALKÉR ORSOLYA

"Először is szeretnék gratulálni a könyvhöz. Nagyon megindító lett! Tényleg zseniális! A bevezetőt olvasva sok ponton magamra ismertem... Úgy döntöttem, megfogadom a tanácsodat. Amint megkapom a fizetésem, 50 ezret félreteszek.

A könyv hatására elhatároztam azt is, hogy a fiam a ballagására szintén befektetést fog kapni. Még van 5 évem összegyűjteni neki egy szép kis összeget. A kamatos kamat csodáját kihasználva hosszú távon így sokkal többet segítek neki, mint ha egy aranyláncot vagy hasonló „szokásos” ballagási ajándékot kapna... legalább látom a fényt az alagút végén, és ezt köszönöm neked."

BARÁTH GABRIELLA

"Ma a végére értem és igen komoly gondolatébresztő dolgokkal találkoztam. Úgy érzem, hogy még egyszer el kell olvassam, hogy jobban rögzüljenek az információk."

ANCSIN ISTVÁN

"Most olvasom az "Először fizess magadnak " c. könyvet. A nulláról indulva tanulok. Nagyon nagy kár, hogy nem tudtam erről, legalább 60 évvel ezelőtt."

bagdi BÉLÁNÉ

Magánpénzügyi Akadémia

BUDAPEST VÁLLALKOZÁSA 2013

SZIGORÚ ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK

© 2021 MINDEN JOG FENNTARTVA - MAGÁNPÉNZÜGYI AKADÉMIA

Ügyfélszolgálat: +36 (1) 414 3065 | info@maganpenzugyiakademia.hu | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF