Vagyonteremtő Tudásbank 10 napos próbatagság

Kérd a Vagyonteremtő Tudásbank próbatagságát!

Megrendelő adatai

Számlázási cím

Fizetési adatok (ha a próbatagságod után tag szeretnél maradni, innen fogjuk levonni a havi 6500 Ft tagsági díjat.)

Először Fizess Magadnak könyv

A bestseller Először Fizess Magadnak 200 oldalas könyv egyszerű nyelvezettel írja le a befektetés első 7 lépését, azt, hogy "Hogyan kezdd el?" Ezt a 7 lépést bárki meg tudja csinálni. Te is. Ezáltal lesz pénzed, ami kamatozik és ami neked dolgozik.

Rendelés összesítés

Előfizetés összesítés

A gombra kattintással elindul a próbatagságod. A kártyádról most 1990 Ft levonás fog történni. A 10 napos próbatagságod lejárata után (ha nem mondod le a tagságodat) automatikusan levonjuk az első havi tagsági díjat (6500 Ft). Ezután a tagságod havonta megújul, amíg le nem mondod.

Bármikor lemondható

A havi előfizetésed a 10 napos próbaidő lejárta utáni első napon kezdődik. A havi előfizetés díja 6500 Ft és bármikor, indokolás nélkül  felmondható. Csak írj egy emailt az info@maganpenzugyiakademia.hu email címre és leállítjuk a tagságodat.

mastercard
discover
stripe

100% Biztonságos Fizetés

Adataid védelme érdekében megrendelésedet biztonságosan, 256 bites titkosítással dolgozzuk fel.

A 10 napos próbatagsággal azonnal hozzáférést kapsz a következőkhöz:

Magához a TUDÁSBANKHOZ, benne 40 pénzügyi lecke 12 szakértőtől - 320 órás egyszerű nyelvezetű előadások és írások, amelyek lépésről lépésre mutatják az utat.
3-féle vagyonépítési módszerhez - gyakorlatban látod, és akár le is másolhatod a havonta frissülő vagyonépítési módszereket, amelyek a tagok szeme előtt épül 2019. nyár óta élő adatokkal. Éves szinten átlagban 10-19% hozamot hoztak eddig! Kiemelkedően értékes tudást ad.
A zárt Tudatos Pénzügyi Facebook csoporthoz (1670+ tag) - egy hely, ahol minden "hülye" kérdésre is megkapod a választ, és egyben személyes mentorálást.
A TUDÁS OSZTALÉK online ÉLŐ Workshophoz - minden hónapban aktuális témák, aktuális befektetések a gyakorlatban. Ez kiemelkedően értékes része a tagságnak, amelyet a tagok mindig már alig várnak. Ezeken a workshopokon élőben kérdezhetsz!
A BENNFENTES Híradóhoz és az INFOBANKHOZ - benne további interjúk befektetőkkel, valamint webináriumok, videók, kalkulátorok és tanulmányok.
Továbbá 250+ vállalatelemzés, tanulmány, stb.
BÓNUSZ: Személyes mentorálás - 10 napos próbatagság alatt igénybe veheted, azaz bármit kérdezhetsz a Vagyonteremtő Tudásbank zárt Facebook csoportban! Értéke: 69 990 Ft

Bármikor lemondható!

Ha a 10 napos próbatagságod alatt úgy döntesz, hogy mégsem szeretnél Vagyonteremtő Tudásbank tag lenni, csak írj egy emailt az info@maganpenzugyiakademia.hu email címre és leállítjuk a tagságodat. Ha viszont úgy döntesz maradni szeretnél, akkor a havonta megújuló tagságod automatikusan elindul a próbatagságod lejáratát követően.

Kis Gabriella

Vagyonteremtő Tudásbank tag

"2020. május 22-én kezdtem, 2021. februárban nem vettem részvényt, és így 2021.nyarán 42,40% nyereségben vagyok, mindössze három részvénnyel (BRK-B, BAC, MU) Mára (2022. március), mind a BRK mint a BAC részvénybe fektetett pénzem megduplázódott"

Segítségre van szükséged?

Hívj minket a +36 (1) 414-3065 telefonszámon vagy írj az info@maganpenzugyiakademia.hu email címre!

Itt találkozhattál velünk:

Magánpénzügyi Akadémia

BUDAPEST VÁLLALKOZÁSA 2013

SZIGORÚ ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK

© 2021 MINDEN JOG FENNTARTVA - MAGÁNPÉNZÜGYI AKADÉMIA

Ügyfélszolgálat: +36 (1) 414 3065 | info@maganpenzugyiakademia.hu | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF