RENDELÉS TELEFONON: +36 (1) 414 3065

SEGÍTSÉG KELL? ÍRJ NEKÜNK

1


2


3

Adatok és fizetés

Megrendelés megerősítése

Azonnali hozzáférés

Az alábbi űrlapon töltsd ki az adataidat és kérd a Befektető NAVIGÁTOR START csomagot!

Megrendelő adatai

Számlázási cím

Fizetési adatok

AJÁNLOTT A MENTORÁLÁSHOZ:

Ismerd meg a rekord befektetési hozamokat elérő kristálytiszta, végtelenül egyszerű Buffett TEÓRIÁT, amíg mások a pénzügyi hírek és tudatlanság által összezavarva filléres, vagy semmilyen befektetés után kajtatnak!

Amit kapsz:

1. Warren Buffett TEÓRIÁJA 504 oldalas könyv - Az oktatócsomag lelke. Színtiszta egyszerűség, amit bárki megérthet, lemásolhat és követhet

2. A BUFFETT KÉPLET - A 9 egyszerű számítást tartalmazó Buffett KÉPLET egy Excel táblában

3. Buffetti ELLENŐRZŐ KÉRDÉSEK - Annak érdekében, hogy az oktatócsomagban ismertetett tudás minél jobban elmélyüljön

Rendelés összesítés

Előfizetés összesítés

SIESS! EZ AZ ÁR HAMAROSAN EMELKEDIK!

Biztonságos 256-bit SSL titkosítás

mastercard
stripe

Befektető NAVIGÁTOR START csomag:
1) Befektető NAVIGÁTOR ÉVES tagság
2) INGYEN hozzáférés a HOZAM-MUTATÓ Portfóliókezelő programhoz 6 hónapra

ÍME, AMIT KAPSZ

Egy éves mentorálás - hozzáférés a Befektető NAVIGÁTOR zárt Facebook csoporthoz, ahol személyes mentorlást kapsz (egy évre kapsz hozzáférést)
Havonta megjelenő részletes vállalatértékelési videók, amiket a zárt Facebook csoport tagok szavaznak meg minden hónapban (egy évre kapsz hozzáférést)
Folyamatos EXKLUZÍV tartalmak - friss információk, potenciális lehetőségek és fontos hírek a befektetési világból a zárt Facebook csoportban (egy évre kapsz hozzáférést)
Havonta megrendezésre kerülő Hot Seat Élő Online Mentoráláson való részvétel és felvétele, ami egy online élő kérdezz-felelek Alkér Orsolyával. Itt történik a személyes mentorálás (egy évre kapsz jogosultságot a csatlakozáshoz és hozzáférést a felvételekhez)
Havonta megrendezésre kerülő TUDÁS OSZTALÉK Élő Online Workshopon való részvétel és felvétele, ahol mindig friss gazdasági és befektetési témákról hallhatsz és ahol élőben chaten keresztül kérdezhetsz is (egy évre kapsz jogosultságot a csatlakozáshoz és hozzáférést a felvételekhez)
Alkér Orsolya aktuális portfóliója és annak történelme - Itt láthatod, hogy mikor mit vett és adott el Orsolya, és hogy jelenleg milyen arányban mit tartalmaz a portfóliója (egy évre kapsz hozzáférést)
További sok sok értékes videó - magyar feliratos videók a világ legsikeresebb befektetőinek előadásairól (egy évre kapsz hozzáférést)
HOZAM-MUTATÓ Portfóliókezelő program (6 hónapos  hozzáférést rugalmas kezdéssel)

Ha nem vagy elégedett a Befektető NAVIGÁTOR START csomaggal, akkor a csatlakozásodtól kezdve 60 napon belül jelezd felénk az info@maganpenzugyiakademia.hu email címen, és mi 100%-ban visszatérítjük az általad befizetett díjat.

Itt találkozhattál velünk:

"2020. augusztusban kezdtem el a befektetésekkel komolyabban foglalkozni és 6 hónap alatt kb. +30%-os hozamnál tartok, köszi Magánpénzügyi Akadémia 😊"

Alexandra Vargacz

Vagyonteremtő Tudásbank tag

Magánpénzügyi Akadémia

BUDAPEST VÁLLALKOZÁSA 2013

SZIGORÚ ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK

© 2024 MINDEN JOG FENNTARTVA - MAGÁNPÉNZÜGYI AKADÉMIA

Ügyfélszolgálat: +36 (1) 414 3065 | info@maganpenzugyiakademia.hu | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF