RENDELÉS TELEFONON: +36 (1) 414 3065

SEGÍTSÉG KELL? ÍRJ NEKÜNK

1


2


3

Adatok és fizetés

Megrendelés megerősítése

Azonnali hozzáférés

BEINDÍTÓ Befektetési Mentorprogram

Megrendelő adatai

Számlázási cím

Fizetési adatok

AJÁNLOTT A MENTORÁLÁSHOZ:

Ismerd meg a rekord befektetési hozamokat elérő kristálytiszta, végtelenül egyszerű Buffett TEÓRIÁT, amíg mások a pénzügyi hírek és tudatlanság által összezavarva filléres, vagy semmilyen befektetés után kajtatnak!

Amit kapsz:

1. Warren Buffett TEÓRIÁJA 504 oldalas könyv - Az oktatócsomag lelke. Színtiszta egyszerűség, amit bárki megérthet, lemásolhat és követhet

2. A BUFFETT KÉPLET - A 9 egyszerű számítást tartalmazó Buffett KÉPLET egy Excel táblában

3. Buffetti ELLENŐRZŐ KÉRDÉSEK - Annak érdekében, hogy az oktatócsomagban ismertetett tudás minél jobban elmélyüljön

Rendelés összesítés

SIESS! AZ ÁR HAMAROSAN EMELKEDIK!

Biztonságos 256-bit SSL titkosítás

mastercard
stripe

ÍME, AMIT KAPSZ

34 videólecke (5 + 1 hétre osztva) - élethosszig tartó hozzáférés. Ez a program lelke. Garantálom, hogy ilyen részletes és érthető videóprogramot még soha nem láttál
25 teszt és gyakorlati feladatok, amelyekkel elmélyítheted a tudásod
Esettanulmányok az ismeretek elmélyítésére
Letölthető csekklisták, értékes anyagok és ellenőrző kérdések
EXTRA hét - 8 db 90 perces kérdezz-felelek mentor óra felvétele - előző 8 db kiscsoportos mentor óra felvétele
Egy részletes vállalatértékelés, a Berkshire Hathaway (Buffett cége) értékelése
További havonta megjelenő részletes vállalatértékelési videók, amiket a zárt Facebook csoport tagok szavaznak meg minden hónapban (6 hónap ingyen hozzáférés)
6 hónap ingyenes mentorálás - hozzáférés a Befektető NAVIGÁTOR zárt Facebook csoporthoz (itt zajlik a mentorálás)
Folyamatos EXKLUZÍV tartalmak - friss fejlemények, potenciális lehetőségek és fontos hírek a befektetési világból a zárt Facebook csoportban (6 hónap ingyen hozzáférés)
Havonta megrendezésre kerülő Hot Seat Élő Online Mentoráláson való részvétel és felvétele, ahol Alkér Orsolya élőben mentorálja a jelentkezőket (6 hónapig ingyen jelentkezhetsz és részt vehetsz)
Havonta megrendezésre kerülő TUDÁS OSZTALÉK Élő Online Workshopon való részvétel és felvétele, ahol mindig friss témákról van szó és élőben kérdezhetsz is (6 hónapig ingyen részt vehetsz)
Alkér Orsolya aktuális portfóliója és annak történelme - Itt láthatod, hogy mikor mit vett és adott el Orsolya, és hogy jelenleg milyen arányban mit tartalmaz a portfóliója (6 hónapig ingyen hozzáférés)
További sok sok értékes videó - magyar feliratos videók a világ legsikeresebb befektetőinek előadásairól (6 hónap ingyenes hozzáférés)
BÓNUSZ #1: HOZAM-MUTATÓ Portfóliókezelő program - 6 hónap ingyenes hozzáférés
BÓNUSZ #2: Hozhatsz magaddal egy vendéget, aki részt vehet a mentorprogramban
EXTRA BÓNUSZ: Warren Buffett TEÓRIÁJA oktatócsomag - 504 oldalas könyv, ami egy alapos bevezetést nyújt a vállalatértékelsbe

Amennyiben a BEINDÍTÓ Befektetési Mentorprogram összes videóját megnézted, és az összes tesztjét elvégezted, és nem vagy elégedett, akkor a csatlakozásodtól kezdve 60 napon belül jelezd nekünk és mi 100%-ban visszatérítjük az általad befizetett díjat.

Itt találkozhattál velünk:

"2020. augusztusban kezdtem el a befektetésekkel komolyabban foglalkozni és 6 hónap alatt kb. +30%-os hozamnál tartok, köszi Magánpénzügyi Akadémia 😊"

Alexandra Vargacz

Vagyonteremtő Tudásbank tag

Szerzői joggal védett © Magánpénzügyi Akadémia 2024. Minden jog fenntartva | Jogi Nyilatkozat | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Legyen további szép napod!