köszönjük! Íme még egy különleges ajánlat: 

UTOLSÓ LEHETŐSÉG! HA KILÉPSZ ERRŐL AZ OLDALRÓL, AKKOR EZ AZ AJÁNLAT ELTŰNIK!

Tőzsde Habbal oktatócsomag - Amit soha nem mondtak el a tőzsdéről – pedig mindenkinek ezzel kellene kezdeni.

Tőzsde Habbal tőzsdei oktatócsomag 240 oldalas könyv + CD / online hanganyag

Kezdőknek és újrakezdőknek, azaz NEKED,

Egy hiánypótló oktatócsomag, ami nem hosszú távú befektetésről szól, hanem napi tőzsdei kereskedésről, azaz arról, hogy hogyan lehet pénzt keresni a tőzsdén folyamatos, napi kereskedésekkel.
Mi a titka azoknak, akiknek ez sikerül és mit mulasztanak el azok, akiknek nem sikerül? Az oktatócsomagban egy 10 oldalas interjút olvashatsz a világhírű Birger Schäfermeier mester tréderrel saját kereskedési rendszerének titkairól, amellyel számos élő kereskedési versenyen ért el kiemelkedő eredményt.
Az oktatócsomagban VILÁGHÍRŰ tőzsdei szakértők szólalnak meg: Birger Schäfermeier mester tréder, Szalay-Berzeviczy Attila, a magyar tőzsde volt vezetője beszél a tőzsde szerepéről az egyén és a gazdaság életében, és az öngondoskodás kritikus fontosságáról mai világunkban, melynek egyik eszköze lehet a tőzsde.
Ez a fajta gyakorlatias, könnyen érthető, mellébeszélés és ködös idegen szavak nélküli megközelítés a tőzsdéről és tőzsdén való kereskedésről, amelyet itt megosztok veled, kedves olvasó, eddig teljesen hiányzott a piacról.

Ez a KÜLÖNLEGES AJÁNLAT csak ezen az oldalon érhető el!

Normál ár: 19 990 Ft

Most CSAK ezen az oldalon: 9990 Ft

Szerettem volna megérteni a tőzsde zsargont

Tóth Béla

"Szerettem volna megérteni a tőzsde zsargont, és kiszámíthatóságot ezért elmentem előadásokra, tanfolyamra és elolvastam a "Tőzsde Habbal" könyvet. Jó könyv, átfogó ismereteket ad, anélkül, hogy rábeszélne bárkit is az önálló kereskedésre, és óvatosságra is int. Megéri a befektetést."

Kérd az oktatócsomagot és tudd meg mi az, amit soha nem mondtak el a tőzsdéről – pedig mindenkinek ezzel kellene kezdeni!

Normál ár: 19 990 Ft

Most CSAK ezen az oldalon: 9990 Ft

Magánpénzügyi Akadémia

BUDAPEST VÁLLALKOZÁSA 2013

SZIGORÚ ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK

© 2024 MINDEN JOG FENNTARTVA - MAGÁNPÉNZÜGYI AKADÉMIA

Ügyfélszolgálat: +36 (1) 414 3065 | info@maganpenzugyiakademia.hu | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF