VÁRJ! A RENDELÉSED MÉG NEM VÉGLEGES!

MAJDNEM KÉSZ...

"VÁRJ! A RENDELÉSED MÉG NEM VÉGLEGES! KÉRLEK NÉZD MEG EZT A FONTOS ÜZENETET MOST:"

"NEM A FIZETÉSEDBŐL LESZEL GAZDAG, HANEM A BEFEKTETÉSEDBŐL! DE ABBÓL NAGYON, HA JÓL CSINÁLOD..."

Ismerd meg azt az egyszerű módszert, amivel a jelenlegi válságban az összes ügyfelünket tekintve több, mint 1,5 milliárd 3 milliárd forint vagyonnövekedést értünk el!

A VAGYONTEREMTŐ TUDÁSBANKHOZ TAGJAKÉNT AZZONNAL HOZZÁFÉRÉST KAPSZ...

Magához a TUDÁSBANKHOZ, benne 40 pénzügyi lecke 12 szakértőtől - 300 órás egyszerű nyelvezetű előadások és írások, amelyek lépésről lépésre mutatják az utat. Ezekben a leckékben a pénzzel okosan bánni tudó, sikeres befektetők, tőzsdei kereskedők, ingatlanbefektetők, startup szakemberek segítenek neked a pénzed gyarapításához, és vagyonod építéséhez három témakörben 1) kezdőtőke megteremtése, 2) vagyonteremtés, 3) gyerekek pénzügyi nevelése.
3 Modell Portfólióhoz - havonta frissülő kis kockázatú vagyonépítési módszerek élőben!

2019-ben indítottunk el a három vagyonépítő portfóliót. Az egyik portfóliót értékalapú befektetés szemlélettel (a´la Warren Buffett) kezeljük (ezt Mr. Wilson portfóliójának nevezzük).

Emellett két robotpilóta módszerrel épített portfóliót is indítottunk, amit a költségátlagolás módszerével kezelünk.

Így kockázattűrésednek megfelelő vagyonépítési portfóliót láthatsz épülni élőben!  Már csak ezeknek a portfólióknak a követése is hatalmasat fog dobni a pénzügyi szemléleteden.
A zárt Tudatos Pénzügyi Facebook csoporthoz (1670+ tag) - egy hely, ahol minden "hülye" kérdésre is megkapod a választ, és egyben személyes mentorálást. Egy olyan közösség gyűlt itt össze, akik olyan emberekből állnak, akik egyrészt már elkezdték építeni a vagyonukat, másrészt olyanokból áll, akik most kezdik.

Ezért ez egy kiemelkedően értékes közösség a kérdéseikkel és a tapasztalataikkal, amelyet napi szinten osztanak meg egymással. Meglátod majd milyen fantasztikus érzés egy ilyen közösséghez tartozni!

A TUDÁS OSZTALÉK online Workshophoz - minden hónapban aktuális témák, aktuális befektetések a gyakorlatban.

A 90 perces élő online Workshop biztosítja a tagok fejlődése, és tudásának elmélyítése mellett a kérdezési lehetőséget élőben, interaktív módon. Egy kérdés sem marad megválaszolatlanul!

További 250+ vállalatelemzés, tanulmány, stb.

NÉZD MEG A VAGYONTEREMTŐ TUDÁSBANK TAGOK TAPASZTALATÁT ÉS EREDMÉNYEIT!

"Mi is 2 hónapja kezdtünk el tőzsdei befektetéssel foglalkozni, és igyekszük minél többet tanulni. Vásároltunk is, jelenleg 10% a portfólió hozam..."

Búza Emese

"2020. május 22-én kezdtem, idén februárban nem vettem részvényt, és így 42,40%-on vagyok, mindössze három részvénnyel (BRK-B, BAC, MU)."

Kis Gabriella

"2020. augusztusban kezdtem el a befektetésekkel komolyabban foglalkozni és 6 hónap alatt kb. +30%-os hozamnál tartok, köszi Magánpénzügyi Akadémia 😊"

Alexandra Vargacz

A VAGYONTEREMTŐ TUDÁSBANK KÖZÉRTHETŐ 300 ÓRÁS TUDÁSANYAGÁVAL LAIKUSKÉNT IS  ELSAJÁTÍTHATOD A PÉNZCSINÁLÁS ALAPJAIT, ÉS A VAGYONÉPÍTÉS CSÍNJÁT-BÍNJÁT, AMIVEL VÉGRE PÉNZÜGYILEG SZABADDÁ VÁLHATSZ...

Üzenet Alkér Orsolyától.
A Magánpénzügyi Akadémia megalapítójától.
A Vagyonteremtő Tudásbank létrehozójától.

Monday

January

01

1999


Kedves jövendőbeli Vagyonépítő!

Elgondolkodtál már azon, hogy miért nem gazdag minden pénzügyi tanácsadó, aki gazdagságot ígér?

A válasz kínosan egyszerű: azért, mert pénzügyi terméket árulnak és nem pénzügyi tudást adnak. Ennél fogva nem rajtuk múlik a siker, hanem a pénzügyi terméken…

Pedig minden fizetésben benne van a gazdagság és a vagyonépítés lehetősége. Minden fizetésben. Akár átlag alatti, akár átlag feletti fizetésről beszélünk. Mindegyikben ott van.

De akkor miért van az, hogy a magyar emberek többsége hónapról hónapra él? Hát pontosan azért, mert hiányzik a pénzügyi TUDÁS.

Pedig a pénzügyi ismeretek megszerzésére és a vagyonépítésre mindenki képes, csak a legtöbben nem tudják, hogy HOGYAN kell csinálni.

Pontosan ezért hoztuk létre  a Vagyonteremtő Tudásbankot.

Üdvözöllek. Alkér Orsolya vagyok, és őszintén bevallom 25 évvel ezelőtt, az első gyermekem születésekor én sem tudtam elképzelni magamról, hogy valaha vagyont fogok építeni. Fogalmam sem volt arról, hogy hogyan lehet meggazdagodni, és hogy vagyonépítésre egy a hétköznapi ember is képes - akár átlagfizetéssel is.

Én is úgy gondolkodtam, ahogy most a legtöbb ember! Tele voltam kétellyel, bizonytalansággal és bizalmatlansággal...

 ...és én is meghoztam a drága és ostoba pénzügyi döntéseimet, de nem adtam fel. Kerestem a megoldást, mert tudtam, hogy van, csak nem tudtam, hogy mi az...

Az elmúlt 20 évben tapasztalatot szereztem tőzsdei kereskedésben, forexezésben,  ingatlanbefektetésben, cégépítésben és vezetésben, valamint tőzsdei befektetésekben és vagyonépítésben is, amellyel végre révbe értem és amely rengeteg örömöt, tapasztalatot és nem utolsósorban pénzt hozott az elmúlt években.

Mára a befektetés és a vagyonépítés a szenvedélyemmé vált. Hónapról hónapra, évről évre nézem pénzem gyarapodását és vagyonom épülése során nem győzök rácsodálkozni a kamatos kamat működésének megtapasztalására, amelyet Einstein is a világ 8. csodájának nevezett. Nem véletlen. Tényleg az!

Ezen út során vált világossá számomra, hogy az, hogy sokan nem tudják elképzelni azt, hogy ők is képesek megtanulni, hogyan bánjanak okosan a pénzzel és képesek egyedül vagyont építeni - ez azért van, mert ezt sehol nem tanítják, és mert rengeteg tévhit kering a pénzzel kapcsolatban. Ez káros.

Ezen a téren nem sok minden változott. Az emberek többsége továbbra sem tudja melyik pénzügyi eszköz mire való, mit várhat tőle és melyek azok a befektetések, amellyel vagyont lehet építeni és melyek azok amikkel nem lehet. Teljes sötétség van erről a fejekben. Ez nincs jól, és ennek nem is lehet jó vége.

De most végre itt van a Vagyonteremtő Tudásbank, amely egy komplett tudásanyagot és megoldást nyújt azok számára, akiknek elege van a filléres befektetésekből és komolyan gondolják azt, hogy megtanulják a pénzcsinálás alapjait és kisebb vagy nagyobb vagyont építsenek.

"2020. áprilisában kezdtem el befektetni és jelenleg 45,94% a portfólióm hozama. Eddig nagyon sokat tanultam és minden nagyon jól alakul. Köszönöm a sok nagyon hasznos tudásanyagot."

Farkas Zsolt

Farkas Zsolt

Zongoratanár, Vagyonteremtő Tudásbank tag

MI A VAGYONTEREMTŐ TUDÁSBANK?


A Vagyonteremtő Tudásbank egy nélkülözhetetlen eszköz, ahol minden, de minden fontos pénzügyi ismeretet, tudást és információt megtalálsz alap, középhaladó és haladó szinten, legyen szó befektetésről, tőzsdei kereskedésről, ingatlanbefektetésről, startup vállalkozásról, arany befektetésről, stb... egészen a gyerekek és az ifjúság pénzügyi neveléséig.

Ha most túllépsz a kifogásaidon és félelmeiden, akkor cserébe gazdagabb leszel bevételben, gazdagabb leszel szabadságban, és gazdagabb leszel eredmények élvezetében is.

Vagyonteremtő Tudásbank
Vagyonteremtő Tudásbank

"Nagyon boldog vagyok, hogy a sors úgy hozta, hogy ide keveredtem ebbe a csoportba azok után, hogy a kemény munkával külföldön 19 év alatt szerzett megtakarításaim a bankban az évek alatt elértéktelenedtek. Meg a Metlife biztosítás és hasonlók. Ez tényleg sorsdöntő az életemben, hogy itt vagyok."

R. Viktor

Zongoratanár, Vagyonteremtő Tudásbank tag

Magánpénzügyi Akadémia

BUDAPEST VÁLLALKOZÁSA 2013

SZIGORÚ ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK

© 2024 MINDEN JOG FENNTARTVA - MAGÁNPÉNZÜGYI AKADÉMIA

Ügyfélszolgálat: +36 (1) 414 3065 | info@maganpenzugyiakademia.hu | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF

! VÁRJ EGY KICSIT... NE OLYAN GYORSAN.

Ez a videó rendkívül fontos információkat tartalmaz a 100 Helyről Fizetés könyv rendeléseddel kapcsolatban. Kérlek nézd végig, mielőtt tovább lépsz.

Close
50% Kész

FONTOS! MÉG NE ZÁRD BE EZT AZ ABLAKOT! HOVA KÜLDHETJÜK A MEGRENDELÉSEDHEZ TARTOZÓ KÜLDEMÉNYEKET?

Kérjük add meg a szállítási adataid is!

Szállítási Adatok

Egy kis türelmet...
Close