SIESS! a könyv nagyon gyorsan fogy!

Íme amit Alkér Orsolya könyvétől kapsz:

A vadonatúj Először Fizess Magadnak 200 oldalas könyvet, amely egyszerű nyelvezettel írja le a befektetés első 7 lépését, azt, hogy "Hogyan kezdd el?" Ezt a 7 lépést bárki meg tudja csinálni. Te is. Ezáltal lesz pénzed, ami kamatozik és ami neked dolgozik.
Az Először Fizess Magadnak könyvhöz tartozó 3 vagyonépítési stratégiát. Így három portfóliót is megismerhetsz, amelyek mintául szolgálhatnak számodra. Sőt, kockázattűrésednek megfelelően le is másolhatod őket!

Nagy kár, hogy nem tudtam erről, legalább 60 évvel ezelőtt.

"Most olvasom az "Először fizess magadnak " c. könyvet. A nulláról indulva tanulok. Nagyon nagy kár, hogy nem tudtam erről, legalább 60 évvel ezelőtt."

Bagdi Béláné

60 Napos 100% Pénzvisszafizetési Garancia

A könyvre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha nem azt kapod, amire számítasz, akkor küldd vissza és mi visszafizetjük az árát. Te semmit nem kockáztatsz. Csak nyerhetsz!

mastercard
discover
stripe

100% Biztonságos Fizetés

Adataid védelme érdekében megrendelésedet biztonságosan, 256 bites titkosítással dolgozzuk fel.

FONTOS! Külföldi szállítás esetén kérlek hívd a +36 (1) 414-3065-ös telefonszámot vagy írj az info@maganpenzugyiakademia.hu email címre!

Megrendelő adatai

Számlázási cím

Fizetési adatok

Először Fizess Magadnak könyv

Kérd a 100 Helyről Fizetés könyvet is! Ismerd meg az osztalékportfólió építés napos és árny oldalait! Mert a profit nem hazudik, de az osztalék sokszor ingatag. Tudd meg az igazságot az osztalékportfólió építéséről úgy ahogy még soha senki nem mondta el neked! 

Rendelés összesítése

FONTOS! A szállítási címet, ahova a könyvet kéred, a fizetés után kell megadni. Most kattints a gombra és add le a rendelésed!

Magánpénzügyi Akadémia

BUDAPEST VÁLLALKOZÁSA 2013

SZIGORÚ ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK

© 2024 MINDEN JOG FENNTARTVA - MAGÁNPÉNZÜGYI AKADÉMIA

Ügyfélszolgálat: +36 (1) 414 3065 | info@maganpenzugyiakademia.hu | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF