Gratulálunk! Sikeres megrendelés!

 • FIGYELEM! Ha bezárod ezt az oldalt, ez az ajánlat megszűnik •

állítsd gyorsítópályára gyermeked pénzügyi nevelését!

Kérd rendelésedhez Az első millió oktatócsomagot is MOST féláron 9990 forintért! [-50%]
Normál ár: 19 990 Ft

„Az első millió” - Garantáltan működő pénzügyi nevelési módszerek 6-18 éves gyerekek szüleinek egy hiánypótló tudásanyag

TUDÁS

Az első millió oktatócsomag a garantáltan működő pénzügyi nevelési módszerek összefogalalása 3-18 éves korú gyermeket nevelő szülőknek. Az oktatócsomag két kötete felöleli a legfontosabb pénzügyi tanítási alapokat, amelyek gyermeked pénzügyi tanításához szükségesek.

GYAKORLAT

Olyan alapvető ismereteket kapsz, amelyekkel valóban hozzájárulhatsz ahhoz, hogy gyermeked „összehozza” az első millióját. Konkrétan arra gondolunk ezzel, hogy ha elkezded mondjuk 6 éves korában, legkésőbb addigra, mire 10-12 éves lesz, meglesz az első milliója.

PÉLDÁK

Példákon keresztül ismerheted meg a helyes és hatékony pénzügyi tudás átadást, amelyek mintául szolgálnak majd számodra gyermeked pénzügyi tanításához (pl. konkrét beszélgetések). Ezeket szó szerint lekoppinthatod, vagy átalakíthatod a saját egyéni stílusodnak megfelelően a gyermeked pénzügyi neveléséhez.

Soha nem volt még ilyen fontos, mint ma, hogy gyermeked okosan tudjon bánni a pénzzel

Az első millió oktatócsomag (benne 2 könyv és hanganyag), NEM egy hétköznapi könyv, hanem egy komplett tudásanyag 6-18 éves gyerekek szüleinek, amely minden segítséget megad a szülőnek, azaz neked ahhoz, hogy segíts gyermkednek megteremteni az ELSŐ MILLIÓJÁT a való életben!

Akárhány szülővel találkoztam eddig, mind arról számolt be, hogy mennyire elege van abból, hogy a gyermeke állandóan nyaggatja, hogy ezt vagy azt vegye meg a nehezen megkeresett pénzből, és tanácstalan, mert nem tudja, hogy mit mondjon neki - hogyan magyarázza el, hogy megértse, a pénzkereset nem abból áll, hogy odamegyünk a bankhoz és kivesszük a falból a pénzt.

Hiába az erről innen-onnan hallottak és a felcsipegetett fél információk az újságokból, a szülők gyakran kudarcot vallanak és frusztráltak lesznek, ha a pénzről kell magyarázniuk gyermeküknek.

Ezért hoztuk létre Az első millió - garantáltan működő pénzügyi nevelési módszerek szülőknek csomagot, amellyel pontos útmutatót kapsz ahhoz, hogy hogyan érdemes gyermekedet a pénzről tanítani.  

Az igazság az, hogy ha nem tudod pontosan, hogy mit és hogyan kell elmondanod a pénzről a 6-12 éves korú gyermekednek, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy helytelen pénzzel való bánásmódot tanítasz neki, és a végén sokkal többe kerül majd neked a helytelen tanítás és annak kijavítása. Azonban, ha elkötelezett vagy abban, hogy gyermeked a megfelelő készségeket sajátítsa el és helyes pénzügyi döntéseket tudjon majd hozni, akkor nagyon izgalmas és jó hírem van számodra…

kinek való az első millió - GARANTÁLTAN MŰKÖDŐ PÉNZÜGYI NEVELÉSI MÓDSZEREK SZÜLŐKNEK oktATÓCSOMAG?

Azoknak, akik már tudják, hogy gyermekük biztos pénzügyi alapjait kisgyermekkorban KELL megalapozni, 
Azoknak, akik tudomásul vették, hogy mivel az iskolában nincs pénzügyi oktatás, ezért az otthon zajlik.
Azoknak, akik segítséget szeretnének nyújtani gyermeküknek az első milliójuk megteremtéséhez és ezzel a biztos pénzügyi alapok letételéhez.

Sok szülőnek stresszes olyan dolgot tanítani gyermekének, amit valójában ő maga sem tud.

Sőt, a legtöbben – talán Te is ide tartozol – be sem vallják, hogy nem értenek hozzá. Mi szülők nem akarunk szégyent vallani, és úgy állítjuk azt a legostobább pénzügyi döntéseinkről, hogy azok a leghelyesebbek, hogy gyermekünk tényleg elhiszi.

Úgy vezetjük félre őket, hogy közben a legjobb akarat vezet bennünket. De ez nem a Te hibád.   Hiszen, hol tanultad volna meg? Ezt sehol sem tanítják!

Többé nem kell aggódnod, hogy gyermeked halálra gürizi magát a semmiért, hogy csődbe megy a vállalkozása, hogy elválik, mert a pénztelenség boldogtalanságot hoz az életébe, ha megszerzi azt a pénzügyi tudást, amit Az első millió csomaggal könnyűszerrel megszerezhet.

Egyszerűen, többet nem kell majd aggódnod gyermeked jövőjét illetően!

Amikor majd először belelapozol Az első millió csomag könyvébe, olyan érzésed lesz, mintha egy kincsesládát tartanál a kezedben. Onnantól kezdve ott lesz nálad minden eszköz és a pénzügyi titkokat tartalmazó könyv. Ettől a pillanattól fogva lépésről lépésre a tulajdonotokba kerül, a végén pedig a kisujjatokban lesz minden fontos pénzügyi készség és tudás. 

A 6 legjobb dolog Az első millió oktatócsomagban 

Nem kell pénzügyi szakértőnek lenned, hogy megértsd ami le van írva benne.
Egyáltalán nem kell semmit sem tudnod a pénzről, mert teljesen az alapoktól indul.
Nem kell tudnod, hogyan kell befektetni, nem kell értened a pénzhez.
Nem kell ezek után rengeteg könyvet megvenned és drága tanfolyamokra beíratnod gyermeked, hogy a legfontosabb pénzügyi tudást megszerezze, mert ezzel meg fogja szerezni.
Minden a kezedben lesz ahhoz, hogy gyorsan, egyszerűen és jól taníts meg gyermekednek mindent a pénzről.
De a legeslegjobb az egészben, hogy nagyon fogod élvezni gyermeked pénzügyi tanítását azzal a tudattal, hogy biztosan nem zavarod össze a fejét mindenféle ostoba tévhittel.

Amikor majd először belelapozol Az első millió csomag könyvébe, olyan érzésed lesz, mintha egy kincsesládát tartanál a kezedben.

Onnantól kezdve ott lesz nálad minden eszköz és a pénzügyi titkokat tartalmazó könyv. Ettől a pillanattól fogva lépésről lépésre a tulajdonotokba kerül, a végén pedig a kisujjatokban lesz minden fontos pénzügyi készség és tudás.  

Fel fogtok fedezni egy-két nagyon egyszerű pénzkereseti lehetőséget, amelyek nagy ösztönző erőt jelentenek majd gyermeked számára a legfontosabb pénzügyi ismeretek megszerzéséhez. 

Hátborzongatóan jó érzés lesz számodra látni, hogy hogyan válik gyermeked egy kis pénzügyi szakemberré az alaptudást megszerezve.   

el fogod kerülni azt a hibát, amit a szülők 99%-a elkövet   

Megteremted gyermeked biztos anyagi jövőjét, és nem kell majd őt anyagilag támogatnod sem neked, sem a kormánynak... és ami talán a legfontosabb, gyermeked SOHA nem fog függni anyagilag senkitől.

Ezért fontos, hogy megszerezd ezt az eszközt, amellyel a legfontosabb tudást adhatod neki a pénzről.  

nézd meg mit mondanak azok, akik már kipróbáltálták!

„Nekem szükségem volt valami segítségre, mert mi nem ebben nőttünk fel. Mindenképpen olyan tanácsokat kaptam ezzel, amelyek nagyon aktuálisak. Itthoni borítékolás, bankozás, és ez jó, mert otthon kell megtanulnia a gyereknek az alapokat. Azóta, ha valamit kinézett magának és azt mondtam, hogy ott a zsebpénzed rá, akkor azt mondta, hogy nem. Azóta már magától mérlegeli, hogy a saját pénzéből félre rakjon vagy költsön!”

G. Gabi

“Megkaptam és elkezdtem olvasni. (A párom is, pedig eddig ilyen még sosem fordult elő) Úgy érzem életem egyik legjobb döntése volt ennek a kiadványnak a megvásárlása. Úgy “megindult” az agyam gondolataid olvasásának eredményére, hogy alig tudok elaludni. Köszönöm, hogy tanultál- dolgoztál- és átadod nekünk a tudásod! Mindenkinek ajánlom, aki felelősséggel gondolkodik gyermekéről és saját magáról.”

Celebrini Edit

“Bevezettük a 3 borítékos módszert, fantasztikus, és tudjuk is tartani. Meglepő, de működik. Nagy tanulság volt számunkra, mikor elolvastuk az egészet, hogy a felnőtt sem tud semmit a spórolásról. De hát ilyen oktatás sincs sehol, honnan is tudnánk.”

Sz. Gabi

“A meglepő az volt, hogy a gyereknek készpénzben tegyük láthatóvá a saját zsebpénzét, hogy megfogható legyen számára, mert azt hittem, hogy a számlapénz jobb megoldás. A könyv keretbe foglalta a gyerekpénzügyekkel kapcsolatos tudást.”

Debreceni Tamás

Magánpénzügyi Akadémia

BUDAPEST VÁLLALKOZÁSA 2013

SZIGORÚ ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK

© 2024 MINDEN JOG FENNTARTVA - MAGÁNPÉNZÜGYI AKADÉMIA

Ügyfélszolgálat: +36 (1) 414 3065 | info@maganpenzugyiakademia.hu | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF

50% Kész

FONTOS! MÉG NE ZÁRD BE EZT AZ ABLAKOT! HOVA KÜLDHETJÜK A MEGRENDELÉSEDHEZ TARTOZÓ KÜLDEMÉNYEKET?

Kérjük add meg a szállítási adataid is!

Szállítási Adatok

Egy kis türelmet...
Close

VÁRJ! Állítsd gyorsító pályára gyermeked pénzügyi tanítását!

Kérd rendelésedhez az első millió - garantáltan működő pénzügyi nevelési módszerek szülőknek oktatócsomagot

Close