Várj! Ezt a könyvet feltétlenül vidd magaddal!

KÉRD A TE IS LEHETSZ MILLIMOS 120 OLDALAS PÉNZÜGYI SIKER ALAPOZÓ KÖNYVET TINIKNEK (12+)

Ingyen hanganyaggal, CSAK 2990 Ft!

a gyerekek semmilyen pénzügyi képzést nem kapnak. ez ÍGY nincs jól és nem mehet így tovább...

A Te is lehetsz milliomos című könyvből tinédzser gyermeked megtudhatja, hogyan teremtheti meg az első millióját és milyen pénzügyi szemlélettel építheti majd fel jövőjét. 

A könyv különlegessége, hogy tinédzser nyelven íródott.

Igen sok problémát és összességében sok milliárd forint veszteséget hozott a mai generációknak az, hogy semmilyen pénzügyi képzésben nem volt részük gyermekkorukban. Egy eladósodott nemzet lettünk.

A szülők 99%-a nem tanítja meg – mert nem is tudja, hogy hogyan tanítsa meg – gyermekét a helyes pénzkezelésre. Ezért a gyerekek semmilyen pénzügyi felkészítést sem kapnak. Belenézek a könyvbe>>

A könyv legnagyobb előnyei
20 fejezet, tini nyelven
Minden pénzügyi alapismeret, ami fontos
Humoros és szórakoztató, amely sztorikon keresztül mutatja be a pénzügyi alapokat
Sarmasági Bátor Ete,18 éves fiú első milliójának története
Sztorikon keresztül mutatja be a pénzügyi alapokat
Ingyenes hanganyag tartozik hozzá

Normál ára: 4790 Ft
Kedvezményes ára a megrendelésedhez
CSAK 2990 Ft!

Miből áll a könyv?

Ebben a könyvben 20 fejezetre bontva megtalálsz minden pénzügyi alapismeretet, ami fontos a hétköznapi pénzügyi döntésekhez és a helyes pénzgazdálkodás kialakításához.

Ez a könyv olyan lesz gyermekednek, mint egy sorsfordító üzenet, amely az évek során elkíséri és segítségére lesz az első milliójának megteremtésében. Ahhoz, hogy gyermeked megállja a helyét a mai korban, tudatos pénzügyi oktatásra van szüksége.

Az iskolában nincs pénzügyi oktatás, ezért ezt a tapasztalatot és tudást csak a Te segítségeddel és támogatásoddal tanulhatja meg.

Jelenleg a két pénzügyi nevelő eszközt az elköltésre szánt zsebpénz és a bankszámlanyitás jelentik.

A legtöbb szülő ezt a két legelavultabb és a mai világban már nem működő pénzügyi nevelési módszert alkalmazza. A legnagyobb probléma ezzel a két módszerrel az, hogy a gyermek ebből semmit sem tanul.

Miről szól a Te is lehetsz milliomos című könyv ingyenes HANGANYAGGAL?

 A Te is lehetsz milliomos című könyv az ingyenes hanganyaggal egy komplett pénzügyi tudástár, könnyed, tini nyelven megírva, amely segítségével gyermeked örömét leli majd az ilyen száraz témában, mint a pénzügyek megismerésében.

Mit találsz majd a könyvben?

Ebben a könyvben 20 fejezetre bontva megtalálsz mindent pénzügyi alapismeretet, ami fontos a hétköznapi pénzügyi döntésekhez és a helyes pénzgazdálkodás kialakításához. Ez a könyv olyan lesz gyermekednek, mint egy sorsfordító üzenet, amely az évek során elkíséri és segítségére lesz az első milliójának megteremtésében.

Tekintve, hogy ahhoz, hogy gyermeked megállja a helyét a mai korban, tudatos pénzügyi oktatásra van szüksége. Az iskolában nincs pénzügyi oktatás, ezért ezt a tapasztalatot és tudást csak a Te segítségeddel és támogatásoddal tanulhatja meg.

Kinek szól a Te is lehetsz milliomos könyv + HANGAGYAG?

MÁR CSAK az ingyenes HANGANYAG meghallgatása is óriási lépést jelent, mivel a rajta lévő sztorik felkeltik az érdeklődést a pénzügyek iránt (felnőtteknek is tele izgalmas tanulsággal) és kedvet csinál a könyv elolvasásához!

12+ éves tinédzsereknek

Akik az iskolában semmilyen pénzügyi képzést nem kapnak és a pénzt csak elkölteni tudják...

8-12 éves kis tinédzsereknek

Akiket már érdekel a pénz és szeretnek olvasni és ismereteket szerezni a témában.

Felnőtteknek

Akik nem kaptak pénzügyi képzést és nagyon egyszerű nyelvezettel szeretnék megtanulni az alapokat.

Tinédzsereknek, akik nem szeretnek olvasni

A hanganyag meghallgatása is nagy előrelépés, mert a sztorik felkeltik a tinik érdeklődését a pénzügyek iránt.

12+ évesek, akik nagyon szeretnek olvasni

A könyv sztorikkal, humor segítségével mutatja be a pénzügyi alapokat, hogy élmény legyen a tanulás.

Mindnekinek, aki nem tud bánni a pénzzel

Pénzügyi döntést mindennap hozunk. Ezért a legfontosabb pénzügyi alapismeretek megszerzése nélkülözhetetlen!

hány éves kortól érdemes tanítani gyermekedet a pénzről?

Miért érdemes most lecsapni erre az ajánlatra?

A pszichológusok szerint a gyerekek már 4-14 éves kor között is nagyon sok döntést hoznak az életükről. Terveket szőnek és elképzelik, milyen lesz, amikor ők felnőttek lesznek. Ezért ha gyermeked még 14 év alatti, de már érdeklődik a pénz iránt, akkor bátran vedd meg neki a könyvet, hogy minél előbb a megfelelő információkkal lásd el őt.
Ezzel a befektetéssel magadnak is nyugodtabb jövőt és nyugdíjas kort teremtesz. Hiszen akármi is lesz gyermeked foglalkozása, Neked nem lesz gondod: mert gyermeked tud bánni majd a pénzzel. Ezt is vedd figyelembe, amikor úgy döntesz: Belevágok!
A Te is lehetsz milliomos, ahogy láttad, NEM egy hétköznapi könyv, hanem egy komplett tudásanyag, amellyel megszilárdíthatod gyermeked alapvető pénzügyi ismereteit és ezzel JOBB JÖVŐJÉT.
Képzeld csak el, mekkora előnyt fog ez jelenteni gyermekednek, mennyivel több pénze lesz így és mennyivel szebb élete?