FEBRUÁR 19-ÉN INGYEN MEGKAPHATOD A VAGYONTEREMTŐ TUDÁBANK 10 NAPOS PRÓBATAGSÁGÁT! Kattints a zöld gombra és kérj Messenger értesítést, HOGY BIZTOSAN NE MARADJ LE AZ INGYENES PRÓBATAGSÁGODRÓL!

FIGYELEM! Február 19-én csak 100 embert engedünk be a Vagyonteremtő Tudásbankba ingyen. Legelőször Messenger értesítést küldünk az ingyenes akcióról. Annak érdekében, hogy benne lehess az első 100 megrendelőben, akit ingyen beengedünk a tudásbankba, kattints a zöld gombra, és kérd a Messenger értesítést most! Tapasztalatunk alapján, az ingyenes helyek néhány órán belül elfogynak.

Így kérd  a Messenger értesítést:

Kattints a fenti gombra

A Messemger értesítéshez kattints a fenti zöld gombra. Amikor rákattintasz, akkor át leszel irányítva egy Messenger beszélgetésbe.

Indítsd el a beszélgetést

Amikor megnyílik a Messenger beszélgetés, el kell indítanod azt. Ehhez kattints majd az "Indítás" gombra.

Kérd az értesítést

Ezután kapsz majd egy automatikus üzenetet, aminek a végén találsz egy "Értesítést kérek" gombot. Erre kattints rá!

További termékek, amik érdekelhetnek

Ismerj meg néhányat a legnépszerűbb termékeink közül! Kattints arra, amelyik a legjobban tetszik és látogass el az oldalukra.

Fókuszált Értékalapú Befektetés a'la Warren Buffett

Exkluzív tudásanyag azoknak, akik magas hozamot akarnak elérni kis kockázattal. Szerezd meg azt a tudást, amellyel Warren Buffett a befektetéseit kiválasztja! Ez a legteljesebb átfogó tudásanyag Buffett módszertanáról magyar nyelven!

Először Fizess Magadnak könyv + 3 vagyonépítő MINTA portfólióval

Ez a könyv egyszerű nyelvezettel írja le a befektetés első 7 lépését, azt, hogy "Hogyan kezdd el?" Ezt a 7 lépést bárki meg tudja csinálni. Te is. Ezáltal lesz pénzed, ami kamatozik és ami neked dolgozik.

Segítségre van szükséged?

Bármilyen kérdés vagy kérés esetén szívesen állunk rendelkezésedre. Írj nekünk emailt vagy hívd a +36 (1) 414-3065 telefonszámot!

Kövess minket Youtube-on

Nézd meg a legújabb Youtube videóinkat, amik önmagukban is rendkívül értékes tudással gazdagítanak majd. Iratkozz fel és kérd az értesítést! Mert a pénzügyi tudás szabaddá tesz!

Magánpénzügyi Akadémia

BUDAPEST VÁLLALKOZÁSA 2013

SZIGORÚ ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK

© 2024 MINDEN JOG FENNTARTVA - MAGÁNPÉNZÜGYI AKADÉMIA

Ügyfélszolgálat: +36 (1) 414 3065 | info@maganpenzugyiakademia.hu | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF