Várj! Állítsd gyorsítópályára a pénzügyi ismereteidet!

Köszönjük és gratulálunk a megrendelésedhez!

Kérd a RENDELÉSED MELLÉ a 100 HELYRŐL FIZETÉS CÍMŰ KÖNYVET 43%-os kedvezménnyel!

"Ez a könyv a Valaha írt legalaposabb ismereteket adó könyv az  osztalékportfólió-építés napos és árnyékos oldaláról..."

Íme amit Alkér Orsolya vadonatúj könyvétől kapsz:

Hogyan érheted el azt, hogy 100 vagy akár több 100 helyről kapj fizetést biztonságosan és előre kiszámítható módon, azaz hogyan építs osztalékportfóliót okosan.
Hogyan tudsz elérni 500 000 Ft havi jövedelmet sokkal kevesebb tőkével, mint a normál osztalékportfólió megkövetelne? - egy meglepő stratégia, amellyel elérheted, hogy viszonylag kis összeggel nagy havi jövedelmet érj el
Mik az osztalékportfólió buktatói - Az egyik legnagyobb buktató, hogy az osztalékportfóliód negatívba is mehet hosszú távon... ekkor tőkét veszíthetsz! Mit tegyél, hogy elkerüld ezt?
Mik a reális hozamok, amit el lehet érni? - ez egy kritikusan fontos kérdés, amelyről brutálisan őszintén olvashatsz a könyvben.
Három féle vagyonéptő stratégia - Te melyiket választod? A KÉNYELMES, a HALADÓ vagy a GYORSÍTÓSÁV stratégiát?
EXTRA BÓNUSZ oktató videó: Megkapod a könyvhöz a "GYORSÍTÓSÁV az osztalékportfólió építéséhez" című oktató videót, ami PÁRATLAN ÉRTÉK!

Baráth Gabriella

A könyv egyik lektora

Mikor elkezdtem olvasni a könyvet, meglepődtem. Évek óta követem Orsi munkásságát, és bár jómagam még csak óvatosan, lassú lépésekben ismerkedem a tőzsdével, azt tudtam, hogy az én esetemben – a vagyonépítés stádiumában – az a legjobb, ha nem veszek ki pénzt a befektetésemből. Ezért is lepődtem meg annyira, mikor megláttam, hogy a könyv épp az osztalékot helyezi középpontjába. A könyv végére azonban nem csalódtam. Orsi kristálytiszta logikával vezet végig a megértés nem mindig egyszerű útján, s a könyv végére mindenki – igen, még az is, aki soha életében nem foglalkozott a tőzsdével – fel tudja mérni, melyik út számára a legoptimálisabb.

Farkas Zsolt

Vagyonteremtő Tudásbank tag

"A könyv olyan nagyon fontos témaköröket jár körbe, amiket kezdő befektetők nem kerülhetnek el. Mi számít passzív jövedelemnek? Érdemes osztalékportfóliót építeni? Mekkora alaptőkével kell rendelkezni, hogy abból havonta osztalékként egy átlagfizetés érkezzen? Ha rendelkezünk ezzel az összeggel, hogy érdemes összeválogatni a részvényeket a portfóliónkba? Ha még nem rendelkezünk ezzel a tőkével, hogyan érhetjük el a lehető leggyorsabban? Mit tekinthetünk az osztalék fogalmának? Ajánlom mindenkinek ezt a könyvet, akit ilyen és ehhez hasonló kérdések foglalkoztatnak. Egy kérdés sem marad megválaszolatlanul, és sok esetben meglepő módon nem az a válasz, amire laikusként vagy kezdő befektetőként számítanánk

Miért érdemes kérned EZT A fontos ismereteket adó, VADONATÚJ könyvET?

Először is, mert megismerheted belőle milyen szerepe van az osztaléknak a passzív jövedelem létrehozásában és a vagyonépítésben. Ugyanis minél több és bővebb vizű forrás táplál egy vízfolyást, annál gazdagabb hozamú folyam válik belőle. A vagyonépítés is így működik. Ahogy vannak lassabb és gyorsabb sodrású folyók, a vagyonépítésnek is van lassabb és gyorsabb módja.

FIGYELEM! A könyv vásárlójaként letöltheted majd a "Gyorsítósáv az osztalékportfólió építéséhez" című oktató videót is, aminek megnézése sorsdöntő hatással lehet a pénzügyi jövődre. A jó hír, hogy még 43%-os vásárló kedvezménnyel szerezheted meg... Siess! Csapj le egy példányra!

A vadonatúj könyv

Kérd 43%-os vásárlói kedvezménnyel a vadonatúj könyvet oktatóvideóval, és dőlj hátra abban a tudatban, hogy ma valami fontosat tettél. A könyv könyvesboltban még nem elérhető!

Oktató videó a könyvhöz

A könyv vásárlói letölthetik a GYORSÍTÓSÁV az osztalékportfólió építéséhez című oktató videót, amely stratégia alkalmazásával nem kellenek 100 milliók havi 500 ezer forint passzív jövedelem forrás felépítéséhez.

A könyv gyorsan fogy!

A könyv gyorsan fogy, ezért mielőbb csapj le egy példányra még ezen a nagyon kedvező áron.  A könyv amikor kapható lesz a könyvesboltokban, akkor ott csak magasabb áron tudsz majd hozzájutni!

Magánpénzügyi Akadémia

BUDAPEST VÁLLALKOZÁSA 2013

SZIGORÚ ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK

© 2024 MINDEN JOG FENNTARTVA - MAGÁNPÉNZÜGYI AKADÉMIA

Ügyfélszolgálat: +36 (1) 414 3065 | info@maganpenzugyiakademia.hu | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF

50% Kész

FONTOS! MÉG NE ZÁRD BE EZT AZ ABLAKOT! HOVA KÜLDHETJÜK A MEGRENDELÉSEDHEZ TARTOZÓ KÜLDEMÉNYEKET?

Kérjük add meg a szállítási adataid is!

Szállítási Adatok

Egy kis türelmet...
Close