Junior vállalati üzleti elemző

Budapest, Magyarország • Kontrolling • Teljes állás

Álláslehetőség megosztása

LEÍRÁS
JELENTKEZÉS

Leírás
Kedves pénzügyi munkatárs!

Ha számtalan élettelen álláshirdetést átnéztél már és lassan mély kómába estél a "Nagy tapasztalattal rendelkező munkatársat keresünk... bla-bla-bla-bla" álláshirdetésektől...

...és egy izgalmas lehetőségre vágysz az ország egyik legdinamikusabb és leggyorsabban növekvő pénzügyi és befektetési oktatást nyújtó vállalatánál, akkor.

...ez lesz a legfontosabb álláshirdetés, amit valaha is olvastál.

Itt van, miért...

Először is... hagyd abba, amit csinálsz, és nézd meg ezt:

Oké, folytassuk...

Mi egy pénzügyi oktatócég vagyunk, amely küldetése, hogy az átlagemberek megtanuljanak okosan bánni a pénzzel, befektetni és vagyont építeni.

Már gyermekkortól tanítjuk a pénz kezelését.

Az elmúlt két évben turbó sebeséggel növekszünk...

De már 2013-ban elnyertük a Vállalkozók Országos Szövetségének döntése alapján a Budapest vállalkozása 2013 díjat.

Egyediek vagyunk abban, hogy nálunk minden dolgozó sikeresen fektet be és elkötelezetten építi a vagyonát. Cégünk csapata ezért a világon egyedi módon képes segítséget nyújtani a Te pénzügyi céljaid elérésében is, hogy olyan életstílusban élj amilyenre vágysz.

Ez csak az egyik oka annak, hogy egyre több ember szeretne nálunk tanulni, és mentorprogramjainkon részt venni. Mert a siker kézzelfogható.

A lehetőség:

Közvetlenül az ügyvezetővel és a tulajdonossal is dolgozol majd, akik az általad frissített meglévő kontrolling rendszer által mutatott számok alapján hoznak döntéseket.

Közvetlenül dolgozol majd a cég irodavezetőjével, akinek időnként be kell segítened a klasszikus pénzügyi teendők elvégzésében.

Mivel kis cég vagyunk, ezért a Junior kontrolleri munkakör nem csak a meglévő kontrolling rendszer frissítését, és nem csak a kampányok elemzését és riportok készítését jelenti, hanem például az értékesítői csapat targetjának heti frissítését az eladások alapján, és egyes operatív működést támogató egyszerű feladatok elvégzését.

Mivel szakemberekből álló csapat áll a rendelkezésére, olyan elemző elmét keresünk, aki gyorsan átlátja majd a meglévő kontrolling rendszerünket, a tervet, eredményorientált és elkötelezett az iránt, hogy pontos adatokat lássunk, amelyek megbízhatóak, és amelyek alapján bátran hozhatunk döntéseket.

Mit fogsz csinálni?

Minden hónapban frissíted a meglévő kontrolling rendszerünket
Minden héten kampány riportokat késztesz, az értékesítők target riportját frissíted és ad hoc riportokat igény esetén
Három havonta frissíted a készletet az irodavezető leltára alapján
Szorosan együtt működsz a könyvelőkkel és szállítói listát, tárgyi eszköz listát készítesz, anyagköltség táblázatot frissíted, és nyitott vevő listát egyeztetsz a könyvelőkkel, stb.
Az operatív működésünkhöz napi és heti és havi szinten nyújtasz segítséget bizonyos táblázatok elkészítésében, és adatok feltöltésében
Negyedévenként prezentációt készítesz az eredményekről
Felsőfokú gazdasági vagy pénzügyi végzettség, vagy ezeken a területeken folyamatban lévő tanulmányok 8 órás munkarend vállalása mellett
Pénzügyi kimutatásokhoz szükséges Excel függvények mély ismerete, makrók, pivot tábla rutin szerű használata
Kiváló elemző és analitikai készség
Önálló munkavégzés
Logikus gondolkodás
Fejlődni vágyás és a meglévő készségek fejlesztése
Jó hibakereső és problémamegoldó képesség

Előnyök
A szaftos rész:

Magyarország legjobb tehetségeit akarjuk, és ennek megfelelő díjazást is adunk
Kiterjedt képzés és teljes körű támogatás - nagyon komolyan vesszük a betanítást és képzést. A pénzügy területen az iparág legjobb képzését biztosítjuk, amely megadja a kiváló munkavégzéshez szükséges tudást és önbizalmat
Kivételes növekedési kilátások, mivel cégünk gyorsan nő és 2023-ban nemzetközi piacra is megy
Céges összejövetelek, csapatépítés
Hibrid munkavégzés - amikor a kényelmes otthoni nadrágodban és papucsodban dolgozhatsz
Dolgozói Vagyonépítő Programban való részvétel

Villámgyorsan reagálunk! Csak a sikeres jelentkezőkkel vesszük fel a kapcsolatot. Ha a jelentkezésed elküldését követő 5 munkanapon belül nem kaptál e-mailben meghívást egy interjúkészlet kitöltésére, akkor sajnos ezúttal nem voltál sikeres!

Töltsd ki az űrlapot és kattints a beküldés gombra a jelentkezéshez

Szerzői joggal védett © Magánpénzügyi Akadémia 2024. Minden jog fenntartva | Jogi Nyilatkozat | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Legyen további szép napod!

Free Video Training

Access My Key Yoga Secrets Lesson Now

Enter your name and email to download this free video lesson

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close