MAGÁNPÉNZÜGYI AKADÉMIA

TERMÉKEK ÉS KÉPZÉSEK


100 Helyről Fizetés

A profit nem hazudik. Osztalékportfólió építése okosan. Figyelem: Ez a könyv alapjaiban változtatja meg gondolkodásodat a pénzről, befektetésről, vagyonról.

Először Fizess Magadnak

A bestseller Először Fizess Magadnak 200 oldalas könyv egyszerű nyelvezettel írja le a befektetés első 7 lépését, azt, hogy "Hogyan kezdd el?"

Befektetés Habbal

Szerzed meg azt a tudást, amely nélkül nem is érdemes befektetned. Amely nélkül garantáltan nem tudod kihozni befektetéseidből a legjobb hozamot.

Vagyonteremtő Tudásbank

Ismerd meg azt a módszert, amivel az összes ügyfelünket tekintve több, mint 500 millió forint vagyonnövekedést értünk el!

Vagyonépítés Tervezés Válságban oktatócsomag

Tervezd meg vagyonod építését és tudd meg hogyan fektess be válságban! Bónusz vagyonépítő portfólió minta Excel táblával.

Warren Buffett
TEÓRIÁJA oktatócsomag

Ismerd meg a rekord befektetési hozamokat elérő kristálytiszta, végtelenül egyszerű Buffett TEÓRIÁT!

BEINDÍTÓ Befektetési Mentorprogram

Ha mielőbb szeretnél pénzügyileg szabad lenni, legkésőbb nyugdíjas korodra, és ha tudatosan akarsz vagyont építeni évi 12-15%-os hozam elérésével, és magabiztos akarsz lenni a befektetéseid kezelésében, akkor a BEINDÍTÓ Befektetési Mentorprogram (6 hetes program) Neked való.

MASTERCLASS Befektetési Mentorprogram

Ha magasabb hozamot szeretnél elérni magabiztosan (évi 15-20%-ot) és ezáltal még gyorsabban elérni a pénzügyi szabadságot, ha magas szintre akarod fejleszteni a befektetési tudásodat, akkor a MASTERCLASS Befektetési Mentorprogram (10 hetes program) Neked való.

PRIVÁT Befektetési Mentorálás

Ha egy testreszabott mentorálásra vágysz, amellyel megtanulhatsz 15-20%-os hozamra befektetni, amikor Alkér Orsolya csak Rád figyel, és csak a Te igényed és céljaidat figyelembe véve építi fel a mentorálás tematikáját, akkor válaszd a PRIVÁT Befektetési Mentorálást (10 hetes program)!

Értékalapú Befektetés a'la Warren Buffett ALAP szeminárium felvétel

Kezdj el vagyont építeni a legbiztonságosabb és legkisebb kockázatú módszerrel!

Értékalapú Befektetés a'la Warren Buffett HALADÓ szeminárium felvétel

Kezdj el vagyont építeni a legbiztonságosabb és legkisebb kockázatú módszerrel!

Warren Buffett Válság Stratégiája szeminárium felvétel

Ismerd meg azt a döntési módszert, amely alapján Buffett a befektetéseiről dönt.

Warren Buffett TEÓRIÁJA szeminárium felvétel

Ismerd meg ültesd gyakorlatba a legbiztonságosabb és a legnagyobb hozamot hozó befektetési módszert a´la Warren Buffet a szeminárium felvételének megnézésével!

Infláció-STOP! INGYENES online szeminárium

Hogyan védheted meg a pénzedet az inflációtól ebben a rendkívül helyzetben? Foglald le a helyed a szemináriumra INGYEN és védd meg a pénzedet az inflációtól!

Te is lehetsz
milliomos könyv

Gyermeked megtudhatja, hogyan teremtheti meg az első millióját és milyen pénzügyi szemlélettel építheti majd fel jövőjét.

Az első millió oktatócsomag

Garantáltan működő pénzügyi nevelési módszerek 6-18 éves gyerekek szüleinek egy hiánypótló tudásanyag

Az első millió
társasjáték

A pénzügyi tudás a világ egyik legértékesebb tudása. Ezt a tudást szerezheti meg gyermeked játszva az első millió társasjátékkal

Szerzői joggal védett © Magánpénzügyi Akadémia 2024. Minden jog fenntartva | Jogi Nyilatkozat | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Legyen további szép napod!