Nyílt levél a kiváló teljesítményt nyújtó munkakeresők számára

Csatlakozz egy izgalmas és szenvedélyes csapathoz Magyarország egyik leggyorsabban növekedő pénzügyi oktatócégében!

Légy részese egy gyors növekedésben lévő oktatócég fejlődésének, ahol egyre nagyobb eredményeket érünk el kimagasló csapatunkkal!

Kedves kihívást kereső leendő csapattárs!

Nem tudom hogyan jutottál erre az oldalra.

Lehet, hogy online találtál rá valahogy, vagy rákattintottál egy hirdetésünkre. Lehet, hogy egy ismerősöd ajánlotta.

Vagy egyszerűen csak belefutottál a szerencsédnek köszönhetően.

Akárhonnan is jöttél, lehet, hogy ez életed legfontosabb karrier oldala lesz.

Elmondom miért: Képzeld el a következőt...

Reggel frissen és motiváltan ébredsz és várod, hogy beérj az irodába.

Vagy, ha home officeban vagy, akkor arra, hogy otthonról belevágj a munkába.

Milyen érzés lenne, ha minden munkával eltöltött órád egy jól megérdemelt fizetéssel lenne jutalmazva és olyan lehetne az életstílusod, amire mindig is vágytál?

És mit szólnál ahhoz, ha szenvedélyes és tehetséges munkatársakkal lennél körülvéve minden nap, akik saját területükön kimagasló munkát végeznek?

És mit szólnál, ha mindemellett elindulhatnál a saját vagyonod építésének útján, egy Dolgozói Vagyonépítő Program keretében, amellyel megalapozhatod a saját és családod jövőjét.

Nem tűnik reálisnak egy ilyen álommeló?

Olvass tovább...

A MAGÁNPÉNZÜGYI AKADÉMIA EGY EGYEDÜLÁLLÓ PÉNZÜGYEKET ÉS BEFEKTETÉST OKTATÓ CÉG, AMELY GYORSAN NŐ

Az elmúlt két évben gyors növekedésnek indultunk. 2021-ben megdupláztuk az éves bevételünket, és 2022 közepre már elértük a 2021-es teljes bevételünket. Gyorsan növekszik a cég.

Az elmúlt 19 évben (amióta piacon vagyunk) egyre magasabb színvonalú oktatóanyagokat fejlesztettünk ki. Oktatóanyagaink mára egyedülálló szintet értek el, amik valódi, pénzben mérhető eredményeket biztosítanak ügyfeleinknek.

Küldetésünk, hogy közérthetővé tegyük a pénzügyeket, és az évtized végére százezer embert elindítani a sikeres vagyonépítés útján.

Ez nem egy elérhetetlen cél.

Nap, mint nap indítunk el embereket a vagyontépítés útján a legmodernebb oktatási technikákkal.

Biztosak vagyunk abban, hogy el tudjuk érni ezt a célt, ha folyamatosan szenvedélyes és tehetséges emberekkel bővítjük a csapatunkat (mint például Veled).

Kivételes hatékonyságú marketing technikáinknak köszönhetően milliókhoz jutottunk már el, és minden nap egyre több ember ismer meg minket.

Ingyenes oktatóvideóinkkal a társadalom minden néprétegét segítjük. Komoly értéket teremtünk ezzel a társadalom számára.

A MAGAS HOZAMRA VALÓ BEFEKTETÉST ÉS VAGYONÉPÍTÉST BÁRKI MEG TUDJA TANULNI!

Az alapvető pénzügyi oktatás hiányzik az iskoláink és egyetemeink oktatásából...

Ennek eredményeképpen az emberek befektetési ismerete az államkötvénynél, a drága befektetési alapoknál, a piaci áron vett ingatlanbefektetéseknél és az arannyal való spekulációnál megáll.

Ezekkel azonban hosszú távon csupán néhány százalékos hozamot lehet elérni...

Ez a hozam bizonyos gazdasági helyzetekben még arra sem elég, hogy a megtakarítások megőrizzék az értéküket.

Magyarországon az egyetlen cég vagyunk, aki a világ két legjobb befektetőjének a módszerét oktatja: Warren Buffett és Charlie Munger módszerét.

Befektetési módszerüket nem csak oktatjuk, de gyakorlatban is megmutatunk saját éles befektetéseink révén.

Mi nem csak tanítjuk, hanem sikeresen csináljuk is azt, amit tanítunk!

Nálunk minden dolgozó befektet.

Ezt oktatásokkal, valamint pénzbeli támogatásokkal is ösztönözzük a Dolgozói Vagyonépítő Program keretében.

Ebben teljesen egyediek vagyunk a magyar és a nemzetközi piacon egyaránt.

Semmihez nem hasonlítható az az életérzés, amikor egy olyan munkahelyen dolgozol, ahol egy győztes csapat tagja vagy...

Egy olyan csapat tagja, aki motivált, halad előre, és ahol egymás támogatása és segítése mindennapi.

Ha tetszik ez a lehetőség neked, és egy olyan csapatban szeretnél dolgozni, ahol mindenki a legjobbat hozza ki magából, és napi szinten fejlődik, akkor nézd meg milyen munkakörökbe keresünk embereket és jelentkezz most!

1
2
3
4
5
6
7
8

Stuart Davis

Head of Marketing

Sed posuere consectetur est at loborti donec ullamcorper nulla non metus est auctor fringilla cras justo odio dapibus ac facilisis in egestas eget quam.

Stuart Davis

Head of Marketing

Szekeres Viktória vagyok a Csodasuli Kft irodavezetője 2018 óta. Azért szeretek itt dolgozni, mert a munkám során megismerkedtem a hosszútávú befektetéssel, pénzügyi alapokat mélyítettem el, így saját értékpapírszámlát is biztonsággal tudtam már nyitni a tudásom birtokában. A napi feladataim nagyon változatosak, hiszen minden vevőnk más és más, így képességeimet tudom fejleszteni. Az irodában nagyon jó a hangulat, mert a humor az irodánk része, és nehezebb periódusokban is átsegítjük egymást, mint egy nagyobb család és baráti társaság.

Stuart Davis

Head of Marketing

Zsófi - Három hónapja vagyok a Csodasuli Kft-nél értékesítői pozícióban. Pályakezdőként számomra azért ideális a Magánpénzügyi Akadémia, mert a kommunikációban, a csapatmunkában, a célirányos feladatmegoldásban, a hatékony ügyfélkezelésben rövid idő alatt többirányú fejlődést köszönhetek  a sikerorientált szakmai vezetésnek és a kollégáimnak is. Rendszeres visszajelzést kapok a haladásomról, melynek eredménye a fizetésemben is tükröződik. Azért szeretek itt dolgozni, mert az összetartó közösségben barátságos és támogató a légkör, valamint a próbaidő után számomra is elérhetővé válnak a rugalmas munkakörülmények (home office - személyes munkavégzés).

  HA TEHETSÉGES VAGY, SZERETNÉL FEJLŐDNI ÉS készen állsz EGY FANTASZTIKUS KARRIERT ELKEZDENI NÁLUNK, AKKOR MÉG MA SZERETNÉNK BESZÉLNI VELED!

Íme, amit cégünk nyújt neked:

Fejlődésed maximális támogatása: Mi a tréninget nagyon komolyan vesszük. Több területen a legmagasabb szintű képzésén vehetsz részt (a saját munkakörödön kívül megtanítunk téged biztonságosan magas hozamra befektetni hosszú távon).
Nagylelkű fizetés: A legjobb munkatársakat szeretnék a csapatunkba. A magas színvonalú munkavégzést magas jövedelemmel jutalmazzuk. A fizetésemelkedésed mértéke egyenes arányban lesz teljesítményeddel, melyre egy objektív mérőrendszert alkalmazunk. A legeredményesebb munkatársak a piacon messze kiemelkedő fizetést visznek haza.
Fiatal csapat, akik fejlődni akarnak és akik között élmény a munka: Munaktársaink jellemzője, hogy egyre jobb és jobb teljesítményt nyújtanak, folyamatosan fejlődnek, akikkel így élmény a munka. 
Inspiráló kihívások cégünk gyors növekedése miatt: Mindig vannak új céljaink és terveink, és ezek elérésében minden munkatársunknak jelentős szerepe van. Nem csak egy fogaskerék leszel a gépezetben, hanem tőled is függ, hogy mit érünk el. Ezért a legjobbat kell kihoznod magadból. Jutalmul minden egyes nap azt érezheted, hogy komoly hatást gyakorolsz az eredményekre, amelyből Te is részesülsz. 
Rugalmas, hibrid munkavégzés: Csapatunk 8:00 és 8:30 között kezd dolgozni. Nem jellemző a túlóra, de munkaidőben mindenki oda teszi magát és pörgős a tempó.

Jól hangzik? Akkor nézd meg milyen álláslehetőségek vannak!

MIBEN VAGYUNK MÁSOK?

Nézd meg ezt a videót és tudd meg!

Itt találkozhattál velünk:

ÍME A JELENLEGI ÁLLÁSLEHETŐSéGEK

Úgy gondolod, hogy köztünk lenne a helyed? Nézd meg van-e Neked való állás lehetőség a kínálatban... Aztán kattints a jelentkezés gombra, ha megtaláltad a Neked megfelelőt!

TELEFONOS ÉRTÉKESÍTŐ

Akár a BEINDÍTÓ Befektetési Mentorprogramról, akár a PRIVÁT Befektetési Mentorálásról van szó, a lemondásnak a második online óra előtt meg kell történnie írásban. Ekkor írj egy mentorprogram lemondó emailt az info@maganpenzugyiakademia.hu email címre, vagy hívj minket a +36 (1) 414-3065-ös telefonszámon.

JUNIOR KONTROLLER

A kérdéseidet a BEINDÍTÓ Befektetési Mentorprogram, és a PRIVÁT Befektetési Mentorálás online felületén tudod feltenni. 

ONLINE MARKETING ASSZISZTENS

Igen, akkor is érdemes, mert a  PRIVÁT Befektetési Mentorálás egy teljesen testreszabott program, amelyet a tudás szintedtől és céljaidtól függően állapítunk meg egy felmérést követően.

Aki ismeri Orsolyát, az tudja, hogy minden tudásanyagot szájbarágósan magyaráz el, csak úgy, mint a legfontosabb alapismeretek átadásához is érthető konyhanyelven végzi, hogy mindenki megértse. Mindezt azért, mert ezek olyan fontos pénzügyi alapismeretek, amelyek nélkül nem lehet okos pénzügyi döntéseket hozni.  Ezért ezek a programok mindenki számára nagyszerű lehetőséget nyújtanak, akinek elege van a filléres befektetésekből és végre komolyan el akarja kezdeni gyarapítani a pénzét.

A PRIVÁT Befektetési Mentorálás kezdőknek és haladóknak szóló tematikáját innen töltheted le>>

Szerzői joggal védett © Magánpénzügyi Akadémia 2024. Minden jog fenntartva | Jogi Nyilatkozat | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Legyen további szép napod!

Free Video Training

Access My Key Yoga Secrets Lesson Now

Enter your name and email to download this free video lesson

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close