A KÖNYV INGYEN ELÉRHETŐ EDDIG:

TöLTSD LE a TELJES TE IS LEHETSZ MILLIOMOS KÖNYVET (120 oldal + HANGANYAG) AZ ISKOLAKEZDÉS ALKALMÁBÓL INGyEN!

Ez a mi AJÁNDÉKUNK AZ ISKOLAKEZDÉS alkalmából.
A könyv letölthető: 2023. szeptember 15. éjfélig

Ajánlott korosztály: 8+

Sok ezren 3790 Ft-ért vásárolták meg ezt a könyvet. De Te most az iskolakezdés alkalmából a TELJES könyvet (120 oldal + hanganyag) INGYEN letöltheted. Klikk a zöld gombra, add meg hova küldhetjük a könyvet, és azonnal Tiéd lesz pdf formátumban!

Itt találkozhattál velünk:

A gyerekek semmilyen releváns pénzügyi képzést nem kapnak. Ez nincs így jól, és nem is mehet így tovább!

Íme, amit a Te is lehetsz milliomos könyvtől és a hozzá tartozó hanganyagtól kapsz:

120 oldalas könyv  - Trendi, tini nyelven megírott könyv arról, hogy egy tinédzser gyermek, hogyan teremtheti meg az első millióját és milyen pénzügyi gondolkodásmóddal építheti majd fel jövőjét.
Hanganyag - A könyvhöz egy 30 perces hanganyag is tartozik, sztorizós, mesélős stílusban, amely egy extra tudásanyag a könyvhöz. Így azoknak is érdemes kérni a könvyet, akiknek gyermeke nem szeret olvasni.
Egy komplett pénzügyi tudástár -  könnyed, tini nyelven megírva, amely segítségével gyermeked örömét leli majd az ilyen száraz témának, mint a pénzügyeknek a megismerésében.
20 fejezetre bontva megtalálsz minden pénzügyi alapismeretet - Mindent, ami fontos a hétköznapi pénzügyi döntésekhez és a helyes pénzgazdálkodás kialakításához. Ez a könyv olyan lesz gyermekednek, mint egy sorsfordító üzenet, amely az évek során elkíséri és segítségére lesz az első milliójának megteremtésében.

Kinek való ez a könyv?

A könyv különlegessége, hogy tinédzser nyelven íródott. Igen sok problémát, és összességében sok milliárd forint veszteséget hozott a mai generációknak az, hogy semmilyen pénzügyi képzésben nem volt részük gyermekkorukban. Egy eladósodott nemzet lettünk. A szülők 99%-a nem tanítja meg – mert nem is tudja, hogy hogyan tanítsa meg – gyermekét a helyes pénzkezelésre. Ezért a gyerekek semmilyen pénzügyi felkészítést nem kapnak.

Kis és nagy tinédzsereknek (ajánlott korosztály: 8-23)

Azoknak a tinédzsereknek, akik az iskolában semmilyen pénzügyi képzést nem kapnak, és ezért nem tudnak okosan bánni a pénzzel.

Akiket érdekel a pénz

Olyan tinédzsereknek, akiket már érdekel a pénz és okosan akarnak vele bánni. A sztorikkal, humorral és párbeszédes történetek segítségével mutatja be a pénzügyi alapokat.

Akiket nem érdekel a pénz

Azoknak, akiket nem érdekel a pénz, és ezért fontos, hogy az első anyag, amit a pénzről olvas egy élmény legyen.  Mert az a tudásanyag mélyül el a legjobban, amihez élmény és öröm kötődik.

A gyerekek semmilyen releváns pénzügyi képzést nem kapnak. Ez nincs így jól, és nem is mehet így tovább!

- Alkér Orsolya

Ez egy nagyon rövid idejű lehetőség!

A legtöbb szülő a két legelavultabb és a mai világban már nem működő pénzügyi nevelési módszert alkalmazza.

1) Az elköltésre szánt zsebpénzt.
2) A bankszámlanyitást.

A legnagyobb probléma ezzel a két módszerrel az, hogy a gyermek ebből semmit sem tanul.

A Te is lehetsz milliomos című könyv a 30 perces hanganyaggal egy komplett pénzügyi tudástár.

A könyv könnyed, tini nyelven lett megírva.

Így gyermeked örömét leli majd az ilyen száraz témának, mint a pénzügyeknek a megismerésében.

Ahhoz, hogy gyermeked megállja a helyét a mai korban, tudatos pénzügyi oktatásra van szüksége.

Az iskolában nincs pénzügyi oktatás, ezért ezt a tapasztalatot és tudást csak a Te segítségeddel és támogatásoddal tanulhatja meg.

A Te is lehetsz milliomos könyv azoknak a 8+ éves tinédzsereknek és fiataloknak szól, akiknek szülei:

Fontosnak tartják gyermekük pénzügyi képzését.
Szeretnének helyes pénzügyi alapokat okító könyvet adni gyermekük kezébe (VÉGRE itt van az első ifjúságnak szóló pénzügyi oktató anyag Magyarországon)!
Felismerték a korai pénzügyi képzés fontosságát, és szeretnének segítséget nyújtani gyermeküknek az első milliójuk megteremtéséhez, és ezzel a biztos pénzügyi alapok letételéhez.

Szerzői joggal védett © Magánpénzügyi Akadémia 2024. Minden jog fenntartva | Jogi Nyilatkozat | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Legyen további szép napod!

HOVA KÉRED A TELJES "TE IS LEHETSZ MILLIOMOS" KÖNYET INGYEN?

Add meg hova kéred a könyvet és azonnal megkapod! 👇

Close