A KÖNYV INGYEN ELÉRHETŐ EDDIG:

TöLTSD LE a TELJES ELŐSZÖR FIZESS MAGADNAK KÖNYVET (200 oldal + 3 VAGYONÉPÍTÉSI STRATÉGIA) AZ ÚJÉV ALKALMÁBÓL INGyEN!

Ez a mi AJÁNDÉKUNK az ÚJÉV alkalmából.
A könyv letölthető: 2024. január 4. éjfélig

Sok ezren 3990 Ft-ért vásárolták meg ezt a könyvet. De Te most az újév alkalmából a TELJES könyvet (200 oldal + 3 vagyonépítési stratégia) INGYEN letöltheted. Klikk a zöld gombra, add meg hova küldhetjük a könyvet, és azonnal Tiéd lesz pdf formátumban!

Itt találkozhattál velünk:

TUDD MEG Hogyan kezdHETSZ el befektetni és érHETSZ el igazi pénzügyi áttörést?

Íme, amit az Először Fizess Magadnak könyvtől és a hozzá tartozó 3 vagyonépítési stratégiától kapsz:

1. Az Először Fizess Magadnak 200 oldalas könyvet, amely egyszerű nyelvezettel írja le a befektetés első 7 lépését, azt, hogy "Hogyan kezdd el?" Ezt a 7 lépést bárki meg tudja csinálni. Te is. Ezáltal lesz pénzed, ami kamatozik és ami neked dolgozik.

2. Az Először Fizess Magadnak könyvhöz tartozó 3 vagyonépítési stratégiát. Így három portfóliót is megismerhetsz, amelyek mintául szolgálhatnak számodra. Sőt, kockázattűrésednek megfelelően le is másolhatod őket!

Kinek való ez a könyv?

A könyv különlegessége, hogy konyhanyelven íródott. Így nem kell szakértőnek lenni, és nem kell semmilyen pénzügyi végzettség, hogy megértsd a legfontosabb pénzügyi és befektetési alapokat. A legtöbb ember egyik nagy problémája, hogy semmilyen pénzügyi képzésben nem volt részük gyermekkorukban. Csavarj egyet a gondolkodásmódodon tehát és először fizess magadnak! "Ne azon gondolkodj, mit akarsz, azon gondolkodj, mit akarsz elkerülni és megváltoztatni."

Ebből a 200 oldalas könyvből megismerheted azokat az egyszerű szabályokat, amelyeket ha betartasz, akkor törvényszerűen vagyonod fog épülni. A könyv az alapoktól kezdve mutatja be, hogyan kezdhet el befektetni bárki, mi a befektetés első 7 lépése.

Azok, akik laikusok, de tudják, hogy a pénzügyi tudás fontos

Neked szól ez a könyv, ha laikus vagy, de szeretnél megtanulni okosan gazdálkodni a pénzzel, és befektetni. Akkor is neked való, ha azt tapasztalod, hogy hónapról hónapra kifolyik a kezedből a pénz.

Azoknak, akiket mindig érdekelt a befektetés, de még nem jutottak előre

Neked szól ez a könyv, ha tudod, hogy fontosak a pénzügyi alapok, és pénzügyi és befektetési ismeretek nélkül nem jutsz sokra az életben - sem alacsony, sem maga kereset mellett, és szeretnél előre lépni ez ügyben.

Azoknak, akik gazdagságra vágynak, de nem tudják hogyan induljanak el

Neked szól ez a könyv, mindig vágytál a gazdagságra, de helyette egy csomó hiteled van, és ki akarsz kecmeregni belőle. Az adósságot visszafizetni és a vagyont építeni egyszerre kell. Nem egymás után!

"Most olvasom az Először fizess magadnak című könyvet. A nulláról indulva tanulok. Nagyon nagy kár, hogy nem tudtam erről, legalább 60 évvel ezelőtt."

- Bagdi Béláné

Ez egy nagyon rövid idejű lehetőség!

A könyvben leírtakkal pénzt lehet csinálni!

Ha elolvasod és végigmész a 7 lépésen, akkor befektetést tudsz magadnak teremteni, és előbb vagy utóbb vagyont tudsz csinálni. Lehet, hogy nem leszel milliárdos, mert nem válik mindenki milliárdossá, de biztos, hogy lesz félretett pénzed, ami kamatozik és ami dogozik neked.

A könyv elolvasása után okosabbnak fogod magad érezni, mert megérted, hogy hogyan működnek a befektetések. Olyan tudás birtokába jutsz, ami keveseknek adatik meg. Ez az a pénzügyi okosság, amire mások azt mondják, hogy érzéke van a pénzhez. Tisztelni fognak, mert a családban te fogsz érteni a pénzhez.

Használd ki ezt a lehetőséget most, mert ez az ajánlat csak 2024. január 4. éjfélig elérhető.

Kattints a zöld gombra és kérd az Először Fizess Magadnak könyvet ingyen!

Szerzői joggal védett © Magánpénzügyi Akadémia 2024. Minden jog fenntartva | Jogi Nyilatkozat | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Legyen további szép napod!

HOVA KÉRED A TELJES "ELŐSZÖR FIZESS MAGADNAK" KÖNYVET INGYEN?

Add meg hova kéred a könyvet és azonnal megkapod! 👇

Close