A KÖNYV INGYEN ELÉRHETŐ LESZ:

A könyv már megjelent!

Szeretnél egy ingyen példányt a HAMAROSAN megjelenő, 100 helyről fizetés című vadonatúj könyvből? Akkor kattints a zöld gomra most, és kérj értesÍtést a könyv megjelenéséről!

Az első értesítő emailt 2021. november 29-én kapod meg. Figyeld az email fiókodat, mert az első 300 megrendelőnek INGYEN adjuk oda a vadonatúj könyvet (csak a szállítási költséget kell fizetned), amelyből megtudhatod, hogyan teremts passzív jövedelmet osztalékfizető részvényekből okosan. A könyvhöz egy oktató videó is tartozik.

Itt találkozhattál velünk:

Míg egy átlagember egy helyről kap fizetés, egy vagyonos ember több helyről kaphat fizetést

Íme amit Alkér Orsolya vadonatúj könyvétől kapsz:

Három féle vagyonéptő stratégia - Te melyiket választod? A KÉNYELMES, a HALADÓ vagy a GYORSÍTÓSÁV stratégiát?
Mennyi pénz kell az osztalékportfólió építéshez, hogy havi 500 ezer forint passzív jövedelmed legyen? - ez az oztalékportfólió építési stratégiától függ. De a GYORSÍTÓSÁV stratégiához meglepően kevés kell!
Mik az osztalékportfólió buktatói - Hát bizony ezt is tudni kell jól csinálni, mert az osztalékportfóliód negatívba is mehet hosszú távon... ekkor tőkét veszíthetsz!
Mik a reális hozamok, amit el lehet érni a három féle osztalékportfólió építési stratégiával? - ez egy kritikusan fontos kérdés, amelyről brutálisan őszintén olvashatsz a könyvben.
EXTRA BÓNUSZ oktató videó: Megkapod a könyvhöz a "GYORSÍTÓSÁV az osztalékportfólió építéséhez" című oktató videót, ami PÁRATLAN ÉRTÉK!

Miért érdemes értesÍtést kérned a könyv megjelenéséről?

Először is, mert INGYEN megszerezheted (csak a szállítási költséget kell fizetned)! Másodszor pedig, mert minél több és bővebb vizű forrás táplál egy vízfolyást, annál gazdagabb hozamú folyam válik belőle. A vagyonépítés is így működik. Ahogy vannak lassabb és gyorsabb sodrású folyók, a vagyonépítésnek is van lassabb és gyorsabb módja. A könyv vásárlói letölthetik a "Gyorsítósáv az osztalékportfólió építéséhez" című oktató videót is, aminek megnézése sorsdöntő hatással lehet a pénzügyi jövődre.

A vadonatúj könyv INGYEN

Klikk a zöld gombra és kérd az értesítőt a könyv megjelenéséről! Legyél benne az első 300 megrendelőben, mert akkor INGYEN elküldjük neked a vadonatúj könyvet (csak a szállítási díjat kérjük majd el tőled).

Oktató videó a könyvhöz

A könyv vásárlói letölthetik a GYORSTÓSÁV az osztalékportfólió építéséhez című oktató videót, amely stratégia alkalmazásával nem kellenek 100 milliók havi 500 ezer forint passzív jövedelem forrás felépítéséhez.

Elsőként értesülsz

Ne feledd, csak az első 300 megrendelőnek adjuk oda a vadonatúj könyvet ingyen. Várhatóan pár óra alatt elfogynak majd az ingyenes példányok! Kérd az értesítőt, hogy ne maradj le!

“Ha sikerül részesedést szereznünk egy kiemelkedő cégből, ahol kiemelkedő a menedzsment is, akkor a mi részvénytartási időtávunk az örökké.”

- Warren Buffett

Ez egy nagyon rövid idejű lehetőség! A megjelenésig már nincs sok idő...

Íme még egyszer, ezeket mind megkapod akár INGYEN (csak a szállítási költséget kell fizetned)!

Három féle vagyonépítő stratégia - Te melyiket választod? A KÉNYELMES, a HALADÓ vagy a GYORSTÓSÁV stratégiát?
Mennyi pénz kell az osztalékportfólió építéshez, hogy havi 500 ezer forint passzív jövedelmed legyen? - ez az osztalékportfólió építési stratégiától függ. De a GYORSÍTÓSÁV stratégiához meglepően kevés kell!
Mik az osztalékportfólió buktatói - Hát bizony ezt is tudni kell jól csinálni, mert osztalékportfóliód negatívba is mehet hosszú távon... ekkor tőkét veszíthetsz!
Mik a reális hozamok, amit el lehet érni a három féle osztalékportfólió építési stratégiával? - ez egy kritikusan fontos kérdés, amelyről brutálisan őszintén olvashatsz a könyvben.
Extra Bónusz oktató videó: Megkapod a könyvhöz a GYORSÍTÓSÁV az osztalékportfólió építéséhez című oktató videót, ami PÁRATLAN ÉRTÉK!
Magánpénzügyi Akadémia

BUDAPEST VÁLLALKOZÁSA 2013

SZIGORÚ ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK

© 2021 MINDEN JOG FENNTARTVA - MAGÁNPÉNZÜGYI AKADÉMIA

Ügyfélszolgálat: +36 (1) 414 3065 | info@maganpenzugyiakademia.hu | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF

Kérd az értesítőt! Az ingyenes példányok várhatóan pár óra alatt elfogynak majd a megjelenés után.

KÉRD AZ ÉRTESÍTŐT ÉS SZEREZD MEG AZ INGYEN PÉLDÁNYODAT!

Add meg az elérhetőségedet, hogy elsőként tudjunk értesíteni!

Regisztrációddal egyben hozzájárulsz, hogy a Magánpénzügyi Akadémia hasznos pénzügyi ismereteket, és exkluzív ajánlatokat küldjön. Az Adatvédelmi szabályzatot innen letöltheted.

Close