MAJDNEM KÉSZ... CSAK EGY UTOLSÓ LÉPÉS.


Kattints a zöld gombra és kérj Messenger értesítést is a könyv megjelenéséről, hogy biztos ne maradj le az ingyenes példányodról!

FIGYELEM! Legelőször Messenger értesítést küldünk Alkér Orsolya 100 Helyről Fizetés című vadonatúj könyvének megjelenéséről. Annak érdekében, hogy benne lehess az első 300 megrendelőben, aki ingyen megkapja a könyvet, kattints a zöld gombra, és kérd a Messenger értesítést most! Tapasztalatunk alapján, az ingyenes* példányok néhány órán belül elfogynak. (*csak szállítási költséget kell fizetned).

Így kérd  a Messenger értesítést:

Kattints a fenti gombra

A Messemger értesítéshez kattints a fenti zöld gombra. Amikor rákattintasz, akkor át leszel irányítva egy Messenger beszélgetésbe.

Indítsd el a beszélgetést

Amikor megnyílik a Messenger beszélgetés, el kell indítanod azt. Ehhez kattints majd az "Indítás" gombra.

Kérd az értesítést

Ezután kapsz majd egy automatikus üzenetet, aminek a végén találsz egy "Értesítést kérek" gombot. Erre kattints rá!

További termékek, amik érdekelhetnek

Ismerj meg néhányat a legnépszerűbb termékeink közül! Kattints arra, amelyik a legjobban tetszik és látogass el az oldalukra.

Vagyonteremtő Tudásbank
INGYENES 10 napos próbatagság

Hogyan építs vagyont kortól, pénztől és jelenlegi tudástól függetlenül? Pontosan ezt tudhatod meg a Vagyonteremtő Tudásbankból. Mindegy mennyi a jövedelmed és nem baj, ha van adósságod.

Először Fizess Magadnak könyv három vagyonépítő stratégiával

Ez a könyv egyszerű nyelvezettel írja le a befektetés első 7 lépését, azt, hogy "Hogyan kezdd el?" Ezt a 7 lépést bárki meg tudja csinálni. Te is. Ezáltal lesz pénzed, ami kamatozik és ami neked dolgozik.

Segítségre van szükséged?

Bármilyen kérdés vagy kérés esetén szívesen állunk rendelkezésedre. Írj nekünk emailt vagy hívd a +36 (1) 414-3065 telefonszámot és segítünk megoldeni minden problémádat!

Kövess minket Youtube-on

Nézd meg a legújabb Youtube videóinkat, amik önmagukban is rendkívül értékes tudással gazdagítanak majd. Iratkozz fel és kérd az értesítést! Mert a pénzügyi tudás szabaddá tesz!

Magánpénzügyi Akadémia

BUDAPEST VÁLLALKOZÁSA 2013

SZIGORÚ ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK

© 2021 MINDEN JOG FENNTARTVA - MAGÁNPÉNZÜGYI AKADÉMIA

Ügyfélszolgálat: +36 (1) 414 3065 | info@maganpenzugyiakademia.hu | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF