EZ AZ AJÁNLAT CSAK LIMITÁLT IDEIG ELÉRHETŐ!

Vagyonteremtő Tudásbank ÉVES tagság

Kérd hát a Vagyonteremtő Tudásbank éves előfizetését, amely a maga nemében egy egyedülálló tudásanyag, amelyhez tartozó zárt fórumon bármit kérdezhetsz  és így mentorálást is kapsz, ami segít neked a vagyonépítés útján. Egyedülálló lehetőség!

Töltsd ki az űrlapot most!

VAGYONTEREMTŐ TUDÁSBANK ÉVES TAGSÁG

62 000 Ft - a legkedvezőbb ár

+ évente további 62 000 Ft (bármikor lemondható)

Kérd most, amíg még ilyen áron megszerezheted!

Megrendelő adatai

Számlázási cím

Fizetési adatok

Először Fizess Magadnak könyv

A bestseller Először Fizess Magadnak 200 oldalas könyv egyszerű nyelvezettel írja le a befektetés első 7 lépését, azt, hogy "Hogyan kezdd el?" Ezt a 7 lépést bárki meg tudja csinálni. Te is. Ezáltal lesz pénzed, ami kamatozik és ami neked dolgozik.

Rendelés összesítés

Vagyonteremtő Tudásbank ÉVES előfizetési összesítője:

Biztonságos 256-bit SSL titkosítás

mastercard
stripe

BÁRMIKOR LEMONDHATÓ

UTÁNVÉTTEL SZERETNÉL RENDELNI? KÉRDÉSED VAN?

Hívj minket a +36 (1) 414-3065 telefonszámon vagy írj az info@maganpenzugyiakademia.hu email címre!

VAGYONTEREMTŐ TUDÁSBANK ÉVES TAGSÁG

62 000 Ft - szuper ár

+ évente további 62 000 Ft (bármikor lemondható)

Kérd most, amíg még ilyen áron megszerezheted!

Azonnal hozzáférést kapsz:

Vagyonteremtő Tudásbankhoz, azaz 250 órás, 2,7 millió forint értékű online pénzügyi és befektetési tudásanyaghoz. A Tudásbank leckéi egyszerű nyelvezetű előadások és írások, amelyek lépésről lépésre mutatják az utat akár szuper kezdő, akár kezdő, akár haladó tudásod van pénzügyekben.
Tudatos Pénzügyi Közösség zárt Facebook csoporthoz (1000+ tag) - egy hely, ahol minden "hülye" kérdésre is megkapod a választ, és ahol szájbarágósan magyarázunk el mindent. 

A Vagyonteremtő Tudásbank egy komplett szolgáltatás csomag, amely talizmánként segít majd neked elindulni és sikeresen vagyont épteni.

"2019 augusztustól tanulás, 2020 júniusában vettem meg az első részvényeimet. Ma (2021. tavasszal) 32,92%-os hozamnál tartok. A mai napig áldom a napot, amikor belekezdtem. Köszönöm!" 

K. Zvonarev Rita

2021. március

Gyakran feltett kérdések

Hogyan tudom lemondani a Tudásbank tagságomat?

Kérdés #1

A Vagyonteremtő Tudásbank tagságod a tagság lejáratának időpontjában automatikusan megújul, amelyet bármikor lemondhatsz. Tagságod lejárta előtt figyelmeztető emaileket kapsz majd, amely a lejáratról értesít. Ha úgy döntesz, hogy a tagságod lejárata után már nem akarsz tovább tag lenni, akkor írj egy tagság lemondó emailt az info@maganpenzugyiakademia.hu email címre, vagy hívj minket a +36 (1) 414-3065-ös telefonszámon és mi leállítjuk a tagaságodat és nem terheljük meg a számládat a következő tagsági díjjal.

Hogyan tudom privátban feltenni a  kérdéseimet?

Kérdés #2

A kérdéseidet a Tudatos Pénzügyi Közösség zárt Facebook csoportban teheted fel oly módon, hogy egyszerűen írsz egy posztot a kérdéseddel! A zárt Facebook csoport a fórum arra, hogy minden "hülyének" hitt kérdésre is megkapod a választ, és ahol szájbarágósan magyarázunk el mindent. 
Alkér Orsolyának privátban személyes konzultációban teheted fel a kérdéseidet. De tudnod kell, hogy a Magánpénzügyi Akadémia logóval ellátott posztokban a zárt Facebook csoportban Alkér Orsolya válaszol a Te kérdéseidre is! Ezért érdemes ezt kihasználod!

Akkor is érdemes Tudásbank tagságot rendelni, ha szuper kezdő vagy kezdő vagyok?

Kérdés #3

Igen, akkor is érdemes, mert a Vagyonteremtő Tudásbankban található 37 etap, azaz pénzügyi lecke több, mint a fele a szuper kezdőknek és a kezdőknek szól. Ezek mind szájbarágósan az elejéről magyarázzák el a legfontosabb alapismereteket konyhanyvelven, hogy mindenki megértse. Mindezt azért, mert ezek olyan fontos pénzügyi alapismeretek, amelyek nélkül nem lehet okos pénzügyi döntéseket hozni.  Ezért ez a legjobb tanulási hely mindenki számára, akinek elege van a filléres befektetésekből és végre komolyan el akarja kezdeni gyarapítani a pénzét.

Haladóknak is érdemes Tudásbank tagságot rendelni?

Kérdés #4

Igen, ugyanis több befektetési területetre vonatkozóan (tőzsdei kereskedés, tőzsdei befektetés, ingatlanbefektetés, opciós kereskedés, stb.) a haladók is találnak maguknak igen értékes és fontos tudásanyagot. Ráadásul minden héten friss tartalommal és információkkal töltjük a zárt Facebook csoport posztjait. Tudnod kell, hogy a Vagyonteremtő Tudásbank tagok közül sokan már évek óta fektetnek be sikeresen. Így jelentős és értékes tapasztalat gyűlt össze ebben a közösségben. Ez egy olyan csapat (1000+), akik nem szégyellik, hogy gazdagok akarnak lenni, és vagyont építeni. Ezért is egy nagyszerű hely mindenki számára aki komolyan gondolja pénzének a gyarapítását és aki tudja, hogy ezért tenni kell.

A bónuszokat hol tudom letölteni?

Kérdés #5

Ha olyan akcióban rendelsz, amikor járnak bónuszok a tagsághoz, akkor azokat egyrészt a megrendelés utáni köszönő oldalon, másrészt a megrendelést követő emailekből tudod letölteni. Tagságod alatt, ha nem találnád valamelyiket, akkor bármikor csak írsz nekünk egy emailt az info@maganpenzugyiakademia.hu email címre, vagy hívj minket a +36 (1) 414-3065-ös telefonszámon és mi elküldjük neked.

Nem tudok kártyával rendelni - hogyan lehet még megredelni az Tudásbank tagságot?

Kérdés #6

Amennyiben bármi oknál fogva nem tudsz kártyával fizetni, akkor lehetséges utánvéttel vagy utalással is fizetni. Ebben az esetben kérlek írj egy emailt az info@maganpenzugyiakademia.hu email címre, vagy hívj minket a +36 (1) 414-3065-ös telefonszámon. Egyes akciós időszakban részletfizetésre is van lehetőség.

Vélemények

Szerzői joggal védett © Magánpénzügyi Akadémia 2024. Minden jog fenntartva | Jogi Nyilatkozat | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Legyen további szép napod!