EZ AZ AJÁNLAT CSAK LIMITÁLT IDEIG ELÉRHETŐ!

Töltsd ki az űrlapot és kattints az arany gombra a megrendeléshez! A Warren Buffett TEÓRIÁJA oktatócsomagodat fizetés után azonnal összekészítjük és kiszállítjuk.

WARREN BUFFETT TEÓRIÁJA ALAP CSOMAG

29 200 Ft - egyedi ár

FONTOS: A Te országodba való kiszállítás költsége 4210 Ft. Az ALAP csomag jelenlegi ára 24 990 Ft. Ezért kiszállítással együtt az oktatócsomag teljes ára 29 200 Ft.

Megrendelő adatai

Számlázási cím

Fizetési adatok

Először Fizess Magadnak könyv

A bestseller Először Fizess Magadnak 200 oldalas könyv egyszerű nyelvezettel írja le a befektetés első 7 lépését, azt, hogy "Hogyan kezdd el?" Ezt a 7 lépést bárki meg tudja csinálni. Te is. Ezáltal lesz pénzed, ami kamatozik és ami neked dolgozik.

Rendelés összesítés

A szállítási címedet a megrendelés gombra való kattintás után tudod majd megadni.

Biztonságos 256-bit SSL titkosítás

mastercard
stripe

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA 60 NAPON BELÜL

BÁRMIKOR LEMONDHATÓ

UTÁNVÉTTEL SZERETNÉL RENDELNI? KÉRDÉSED VAN?

Hívj minket a +36 (1) 414-3065 telefonszámon vagy írj az info@maganpenzugyiakademia.hu email címre!

WARREN BUFFETT TEÓRIÁJA ALAP CSOMAG

29 200 Ft - egyedi ár

Amit kapsz:

504 oldalas könyv - Az oktatócsomag lelke. Amit ebben az oktatócsomagban találsz, az színtiszta egyszerűség, amit bárki megérthet, lemásolhat és követhet, míg mások elveszetten bolyonganak a pénzügy és befektetések világában, keresve és nem találva a biztos utat. Ha eddig Te is így voltál ezzel, akkor íme: MOST MEGTALÁLTAD! 
BÓNUSZ #1: A BUFFETT KÉPLET - A 9 egyszerű számítást tartalmazó Buffett KÉPLET egy Excel táblában található, amely segítségével pár perc alatt elvégezhetőek azok a számítások, amelyek nélkül NE FEKTESS BE egyedi részvényekbe!
BÓNUSZ #2:  Buffetti ELLENŐRZŐ KÉRDÉSEK - Annak érdekében, hogy az oktatócsomagban ismertetett tudás minél jobban elmélyüljön és magabiztosan tudja majd elkezdeni használni Buffett teóriáját, egy ellenőrző kérdés sorozat is jár a könyvhöz megoldókulccsal együtt.

Ismerd meg a rekord befektetési hozamokat elérő kristálytiszta, végtelenül egyszerű Buffett TEÓRIÁT, amíg mások a pénzügyi hírek és tudatlanság által összezavarva filléres, vagy semmilyen befektetés után kajtatnak!

"Ha valaki meghozza a döntést és elindul a befektetések útján, akkor minden információt és segítséget megtalál a könyvben ahhoz, hogy rátaláljon arra a cégre, amibe számítások és részletes elemzés után a lehető legnagyobb biztonsággal, sikeresen fektethet be."

Farkas Zsolt

Zongora tanár

MOST VÁLASSZ

Gyakran feltett kérdések

Akkor is érdemes megrendelnem az oktatócsomagot, ha még teljesen kezdő vagyok?

Kérdés #1

 Igen, teljesen kezdőknek is való. Sőt, ők előnyben vannak, mert még nincs tele tévhittel a fejük. Szóval bátran vágj bele!

Akkor is érdemes megrendelnem az oktatócsomagot, ha én már részt vettem a Warren Buffett TEÓRIÁJA szemináriumon?

Kérdés #2

Igen, akkor is érdemes, mert a szeminárium és az oktatócsomag kiegészíti egymást. A kettővel együtt tudsz a legtöbbet profitálni.

Mit kapok ettől az oktatócsomagtól?

Kérdés #3

Ez az oktatócsomag egy nagyon exkluzív tudást tartalmaz. Olyan tudást, amelyet az internetről és a rengeteg angol nyelvű videóból, amely a neten van nem kapsz meg. Buffett teóriája részletes esettanulmányokkal kerül bemutatásra. Az könyv és a hozzátartozó bónuszok gyakorlatba ültetését Buffetti ELLENŐRZŐ KÉRDÉSEK segítik, amelyekhez megoldókulcs is tartozik.

Mennyi idő után tudok profitálni az oktatócsomagból szerzett tudásanyagból?

Kérdés #4

Ha mindent megértettél, akkor azonnal. Ugyanis a 10-dik esettanulmány Buffett 2020-as befektetése, amelyet le is másolhatsz. A másolás okos és jó dolog, de óva intelek attól, hogy úgy másolj, hogy nem érted miért érdemes az adott cégbe fektetni. Ezért is alapmű ez az oktatócsomag.

Szerzői joggal védett © Magánpénzügyi Akadémia 2024. Minden jog fenntartva | Jogi Nyilatkozat | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Legyen további szép napod!